MEDIA

Μάγισσα: Η φημολογία για το τηλεοπτικό μέλλον της σειράς του ΑΝΤ1

Μάγισσα: Η φημολογία για το τηλεοπτικό μέλλον της σειράς του ΑΝΤ1

Υπάρχει έντονη φημολογία για το μέλλον της σειράς εποχής, «Η Μάγισσα» του καναλιού του Αμαρουσίου

Στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ βρίσκεται η σειρά του ΑΝΤ1, «Μάγισσα», όχι μόνο λόγω των ποσοστών τηλεθέασης και των spoilers αλλά και του τηλεοπτικού της μέλλοντος.

Η παραγωγή μυθοπλασίας, που προβάλλεται από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 21.00, έχει συζητηθεί ιδιαίτερα και για τα στελέχη του Αμαρουσίου η απήχησή της έχει θετικό πρόσημο. Τα συμφωνημένα επεισόδια, από την αρχή, είναι 80 στον αριθμό και σε λίγο καιρό τα γυρίσματα ολοκληρώνονται. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, θα συντροφεύει το κοινό μέχρι τα τέλη της χρονιάς ενώ ακόμη δεν έχει αποφασισθεί το αν θα υπάρξει συνέχεια.

Ακόμη όμως και να δούμε δεύτερο κύκλο, δεν θα μιλάμε για τη συνέχεια της ιστορίας. Οι δημιουργοί Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης είχαν από την αρχή ξεκαθαρίσει ότι το story είναι συγκεκριμένο. Οπότε, υπάρχουν σκέψεις να δημιουργηθεί ένα prequel που θα αφορά στο πώς ξεκίνησε η ιστορία, πώς η Θεοφανώ απέκτησε το χάρισμα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, αν κάτι τέτοιο δρομολογηθεί, θα δούμε και διαφορετικούς ηθοποιούς. Οι αποφάσεις θα ληφθούν στις αρχές του 2024, καθώς η «Μάγισσα» είναι μία εξαιρετικά ακριβή παραγωγή και πρέπει να συνυπολογιστούν πολλά πράγματα.

Μέχρι τότε, οι φανατικοί της θα μπορούν να απολαμβάνουν επεισόδια που θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Την ερχόμενη Δευτέρα, θα δούμε τη Θεοφανώ και τον Φρίξο να παίρνουν μια απόφαση που θα φέρει τον Μάρκο στα όριά του. Η Κυπριανή προτείνει στον Σπήλιο να φύγει με την οικογένειά του από τη Μάνη. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Σπήλιου; Ο Αντρέι θα πληροφορηθεί από τον Κανέλλο μια περίεργη ιστορία από το παρελθόν του ρασοφόρου, που θα τον βάλει σε σκέψεις. Η Κυπριανή συγκεντρώνει τους καπετάνιους του τόπου της, προσπαθώντας να τους πείσει να συνταχθούν στο πλευρό του Σπήλιου, για να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους.