MEDIA

Τηλεθέαση: Ψάχνοντας τα 20άρια στους πίνακες της Nielsen – Ποιοι τα καταφέρνουν

Τηλεθέαση: Ψάχνοντας τα 20άρια στους πίνακες της Nielsen – Ποιοι τα καταφέρνουν

Τηλεθέαση: Ο σκληρός ανταγωνισμός «κόβει τα φτερά» σε αρκετές εκπομπές και σειρές

Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες και πριγκίπισσες στην TV αποδεικνύεται η φετινή χρονιά. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και τα υψηλά ποσοστά αναζητούνται… με το κιάλι! Βέβαια, υπάρχουν και ορισμένες εξαιρέσεις στον κανόνα που χαρίζουν χαμόγελα στα στελέχη.

Στην πρωινή ζώνη, σταθερά πάνω από 20% στο δυναμικό κοινό, σημειώνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η οικοδέσποινα του «Happy Day» στον ALPHA έκανε, χθες, 24,9% τερματίζοντας στην πρώτη θέση.

Η φετινή χρονιά έχει την υπογραφή των «Αταίριαστων», στη ζώνη 10.00-12.00 του ΣΚΑΪ. Το ενημερωτικό δίδυμο, που αρέσκεται στο να αστειεύεται σε διάφορα θέματα κερδίζοντας τη συμπάθεια του κόσμου, έχει επιστρέψει στις πρωτιές στο σύνολο. Έτσι, χθες, έπιασε το 21,3% του συνόλου αφήνοντας τους υπόλοιπους παίκτες πίσω.

Στη μεσημεριανή ζώνη, απόλυτη πρωταγωνίστρια είναι η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Rouk Zouk» του ΑΝΤ1. Οι τηλεθεατές 18-54 συντονίζονται για να την παρακολουθήσουν και το χθεσινό ποσοστό που καταγράφηκε ήταν 20,1%.

Στη βραδινή ζώνη, τα πράγματα είναι επίσης δύσκολα! Πληθώρα σειρών συναντά ελάχιστα ριάλιτι και κάποιες εκπομπές με το κοινό να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε συγκεκριμένα πρότζεκτ. Χθες, πάνω από 20%, έκαναν οι «Ράδιο Αρβύλα». Η εκπομπή του ΑΝΤ1 «χτύπησε» 22,8% στο δυναμικό κοινό ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά είναι σχεδόν τα καθημερινά τους ποσοστά.

Από τις 21.00 έως τις 22.50, «Η Γη της Ελιάς» κερδίζει το σύνολο με ποσοστά που ξεπερνούν το 20% κάθε βράδυ. Χθες, έκανε 20,6% τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Εκτός των προαναφερθέντων, συναντάμε κάποια σταθερά 18άρια, όπως εκείνα των σειρών «Σασμός», «Ναυάγιο», «Μάγισσα». Για τους υπόλοιπους οι αποδόσεις είναι χαμηλότερες αποδεικνύοντας τη δυσκολία που κυριαρχεί.