MEDIA

Ζαζόπουλος για Τερλέγκα: Τον άρπαξαν από τον γιακά γιατί άργησε να πει το τραγούδι που είχε ζητήσει

Ζαζόπουλος για Τερλέγκα: Τον άρπαξαν από τον γιακά γιατί άργησε να πει το τραγούδι που είχε ζητήσει

Απίστευτο επεισόδιο με τον Βασίλη Τερλέγκα στην Αυστραλία. Θαμώνας τον άρπαξε από τον γιακά. Πώς το σχολιάζει ο Αλέκος Ζαζόπουλος.

Ο τραγουδιστής Αλέκος Ζαζόπουλος σχολίασε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το περιστατικό με θαμώνα και τον Βασίλη Τερλέγκα σε γνωστό κέντρο στην Αυστραλία.

Ο θαμώνας έπιασε τον Βασίλη Τερλέγκα από τον γιακά και τον τράβηξε προς τα κάτω. Τότε κυκλοφόρησαν φήμες ότι αυτό συνέβη επειδή ο τραγουδιστής άρχισε να λέει κοπλιμέντα σε μια γυναίκα, και ένας από τους θαμώνες τον άρπαξε από τα ρούχα του, με το επεισόδιο να καταγράφεται στην κάμερα.

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη τονίζοντας ότι δεν ισχύουν τα κοπλιμέντα που έκανε ο Βασίλης Τερλέγκας αλλά ότι ο θαμώνας άρπαξε τον τραγουδιστή από τον γιακά επειδή άργησε να πει το τραγούδι που του είχε ζητήσει.

Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν»

O Βασίλης Τερλέγκας ισχυρίστηκε πως ο θαμώνας δεν τον χτύπησε και ότι δεν τον άρπαξε από τα ρούχα για να παίξουν ξύλο. «Μωρό μου, Παναγία μου, κουκλάρα μου», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής, πριν ξεσπάσει το επεισόδιο.

«Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα “θα το πω μετά” και στεναχωρήθηκε που του είπα “θα το πω μετά”», είπε αρχικά ο Βασίλης Τερλέγκας και υποστήριξε ότι το επεισόδιο ξέσπασε για μια «παραγγελιά» που δεν εκπληρώθηκε στην ώρα της.

«Πήγε να μου πάρει το σταυρό λέει γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, “χαμός στο ίσωμα”. Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με χτύπησε, ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση. Ίσα – ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο γνωστοί είναι, τόσες απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό», δήλωσε ο Βασίλης Τερλέγκας.