MEDIA

Από τον Σασμό στο Ναυάγιο – Spoilers στις αγαπημένες σειρές

Από τον Σασμό στο Ναυάγιο – Spoilers στις αγαπημένες σειρές

Τα επιτυχημένα σίριαλ έρχονται, αυτή την εβδομάδα, με συναρπαστικέςεξελίξεις

Η νέα εβδομάδα ξεκινά και η prime time κατακλύζεται από αγαπημένες και επιτυχημένες σειρές. Δυνατές σκηνές και καθηλωτικά επεισόδια, εξελίξεις που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον, θα πρωταγωνιστήσουν.

Έρωτας Φυγάς, OPEN 20.00

Στο Κιάρι, ο Μάρκος αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει σε όλους την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την εγκυμοσύνη της Ευγενίας κάνοντας την Αλεξάνδρα να πιστέψει στην αγάπη τους ξανά… Στο μεταξύ στην Αθήνα, μία κρίση στην υγεία του Στέφανου οδηγεί τη Μαργέτα στο νοσοκομείο δίπλα του. Μετά από επίμονες ερωτήσεις της Δήμητρας, η Μαργέτα της αφηγείται τον τρόπο διάσωσής της, ενώ επιστρέφοντας πίσω στην Κηφισιά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

O Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Η εξαφάνιση της Λιζέτας για δεύτερη φορά και η κλοπή της μπομπίνας γίνεται πονοκέφαλος για την Αστυνομία. Ο Φώτης βλέπει στη Λιζέτα την ευκαιρία της ζωής του να πιάσει την καλή και δεν φοβάται να ρισκάρει παίζοντας σε διπλό ταμπλό ανάμεσα στη Βικτώρια και τον Αποστόλη. Μένει να δούμε αν θα κερδίσει ή αν θα χάσει. Τη στιγμή που ο Πάρης και η Γεωργία είναι ευτυχισμένοι ύστερα από καιρό και ονειρεύονται τη νέα τους ζωή, η Πιπίτσα πιέζει τον Πάρη να της κάνει μια χάρη, που θα πρέπει να την κρατήσει κρυφή αναστατώνοντας και πάλι τα σχέδια και τη γαλήνη του ζευγαριού. Ο Σίμος δεν αντέχει την αινιγματική συμπεριφορά και τα μυστικά της Αμαλίας και αναρωτιέται μήπως θα ήταν καλύτερα να διακόψουν, αν πρόκειται η σχέση τους να παραμείνει κρυφή. Η απόφαση της Αμαλίας άλλους θα ξαφνιάσει ευχάριστα και άλλους δυσάρεστα.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Η εξαφάνιση του Πότη και της Άννας αναστατώνει φίλους και γνωστούς, οι οποίοι επιστρατεύουν όλες τους τις δυνάμεις για να τους βρουν. Η έρευνα αποβαίνει άκαρπη και η ανησυχία εντείνεται καθώς νυχτώνει. Την ίδια ώρα, ο Πότης και η Άννα περνούν δύσκολες ώρες στη βραχονησίδα. Η Άννα χρεώνει την κατάληξη της βαρκάδας στον Πότη και οι καβγάδες του ζευγαριού δεν έχουν σταματημό. Η Αρετή συνεχίζει να ξεσπαθώνει με την υπόθεση της Αριάδνης και του Στάθη, ενώ ο Στάθης ενημερώνει την Ιουλία πως η κόρη τους αποφάσισε να μείνει στη Μάνη. Ο Λυκούργος εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα πως ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό και τη συμβουλεύει να προστατεύσει τη Θεοδώρα από πιθανές απογοητεύσεις. Ο Μάνος μπαίνει εγγυητής στο δάνειο που παίρνει ο Στάθης, προκειμένου να αγοράσει κτήματα με ελιές. Η Αντωνία κάνει ένα παρασκευαστικό λάθος και η Ισμήνη την απολύει. Έπειτα από πολύωρες έρευνες, ο Ορέστης εντοπίζει την Άννα και τον Πότη σε δραματική κατάσταση.

Οι Πανθέοι, ΣΚΑΪ 21.00

Ο Ανδρέας προσπαθεί να διαπιστώσει αν η Μάρμω όντως τον απατά, φέρνοντας σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τόσο εκείνη όσο και τον Κίτσο. Ο Κίτσος, απ’ την άλλη, προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της Μάρμως και καταφέρνει να την πείσει να βρεθούν στο αρχοντικό της Κηφισιάς, που είναι άδειο αφού η Χρυσοστόμη, η Δέσποινα και η Ιλαρία είναι στην κλινική, στο πλευρό της Καλής που έπαθε εγκεφαλικό. Παράλληλα, ο Στάθης προσπαθεί να βρει τη Ματούλα για να του δώσει την απάντησή της στην πρόταση γάμου που της έχει κάνει. Όμως η Ματούλα δεν θα φανεί ποτέ αφού έχει συλληφθεί και βρίσκεται στο κρατητήριο. Στο Γραμματικό, ο Χρυσίνας είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τον γιο του να παντρευτεί τη Θάλεια, παρά μόνο αν ο Ισίδωρος συμφωνήσει με την προίκα που απαιτεί ο Χρυσίνας από τους Πανθέους. Η Μιρέλλα, με τη βοήθεια του πνεύματος της Ευτυχίας, θα μάθει επιτέλους πού βρίσκεται η κρύπτη του Βλάση και κατ’ επέκταση και όλα του τα μυστικά…

Σασμός, ALPHA 21.00

Η επιμονή του Αστέρη να κρατήσει την Αργυρώ και το παιδί μακριά από την οικογένειά του τη βάζει σε υποψίες. Ο Ανδρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό. Εκείνος αποφασίζει να μάθει τι έχει συμβεί και διατηρεί τέτοιο μένος με την οικογένειά του. Τα ανίψια της Καλλιόπης καταφέρνουν να εντοπίσουν τον Λάζαρο. Η ενημέρωση της καπετάνισσας θα δημιουργήσει ένα σατανικό σχέδιο, σε συνεργασία με τη Βασιλική, με έναν και μόνο στόχο: Την εξόντωση του φονιά του εγγονού της.

Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

Η Θεοφανώ και ο Φρίξος παίρνουν μια απόφαση που θα φέρει τον Μάρκο στα όριά του. Η Κυπριανή προτείνει στον Σπήλιο να φύγει με την οικογένειά του από τη Μάνη. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Σπήλιου; Ο Αντρέι θα πληροφορηθεί από τον Κανέλλο μια περίεργη ιστορία από το παρελθόν του ρασοφόρου, που θα τον βάλει σε σκέψεις. Η Κυπριανή συγκεντρώνει τους καπετάνιους του τόπου της, προσπαθώντας να τους πείσει να συνταχθούν στο πλευρό του Σπήλιου, για να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους. Θα προλάβει να τους αλλάξει γνώμη, όσο ο Σπήλιος περνάει ήδη στην αντεπίθεση; Η σχέση της Θεοφανώς με την Αγάθη φτάνει στα άκρα και η καλόγρια θα πάρει μια απόφαση που θα ταράξει κι άλλο τα νερά... Ο Εμρέ θα δεχτεί μια επίσκεψη από τον…προδότη των Γερακάρηδων.

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Ο χαμός της Δέσποινας σοκάρει την κλειστή κοινωνία του Κολλεγίου και αποδίδεται από την πρώτη στιγμή σε ανθρωποκτονία. Ο Σταματάκης και ο Κάσδαγλης μοιάζουν από την αρχή σοκαρισμένοι. Όποιος σκότωσε την άτυχη γυναίκα, το έκανε με μανία και μεγάλη προσοχή, ώστε να εξαφανίσει εντελώς ίχνη του. Χωρίς να υπάρχουν ακόμα επίσημες κατηγορίες, η Άννα συστήνει στον Νικόλα να βρει έναν καλό δικηγόρο, θεωρώντας δεδομένη την έρευνα εναντίον και του Κάσδαγλη. Ο λόγος είναι πως εκείνος, ενώ βρήκε το πτώμα μόνος του, προτίμησε να καλέσει τον Νικόλα αντί για την Άμεση Δράση. Έτσι, ο Νικόλας ζητάει τη βοήθεια του Ίκαρου, ο οποίος όμως σοκαρισμένος από τον φόνο της φίλης του, δεν θέλει να ακούσει τίποτα για την υπεράσπιση του Κάσδαγλη. Ο Σταματάκης στην κατάθεσή του κατηγορεί τον Κάσδαγλη για τον φόνο, αποδίδοντάς τον στον θυμό του ύστερα από την απόφαση της Δέσποινας να μη φύγει τελικά μαζί του και να παγώσει το επικείμενο διαζύγιο. Κάνει λόγο και για το πρόβλημα που είχε από παλιά ο Στέλιος με τη βίαιη συμπεριφορά. Ο Λάμπης, ακολουθώντας το παράδειγμα του Νικόλα, προσπαθεί να παρηγορήσει την κόρη
του Σταματάκη, αλλά πέφτει διαρκώς στην καχυποψία του υπεύθυνου ασφαλείας. Η Δάφνη προσπαθεί να στηρίξει και να προστατέψει τον φίλο της από τον απόηχο μιας τέτοιας τραγωδίας. Η Μαργαρίτα εξηγεί στην Αμάντα τα αισθήματα του Πέρρη για εκείνη και της λέει να κάνει τα πάντα, για να μην τον χάσει.

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Το στοιχείο που βρήκε ο Δημήτρης για τον ύποπτο, αλλά και η οργή του, τον οδηγούν σε ένα μεγάλο λάθος. Παρόλα αυτά, όλοι πλέον συμφωνούν με τον Δημήτρη για το ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος… Σχεδιάζουν να ψάξουν για να βρουν επιπλέον στοιχεία. Ο Νίκος μαθαίνει την αλήθεια για τον Περικλή και αποφασίζει να μιλήσει στην Χρύσα... Ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν να ξεπεράσουν το φόβο που τους έχει προκαλέσει η απαγωγή της Άννας.

Ο Γιατρός, ALPHA 22.40

Ο Ανδρέας αρχίζει να μαθαίνει από την Σοφία για το παρελθόν τους και τη σχέση τους και προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα του πως ήταν οι δυο τους. Την ίδια στιγμή ένας συρμός του ηλεκτρικού εκτροχιάζεται και όλοι οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο, πράγμα που μετατρέπει όλο τον τομέα σε θάλαμο επειγόντων περιστατικών. Ο καθένας αναλαμβάνει δυο και τρεις τραυματίες, με εξαίρεση το Μιχάλη ο οποίος μετά τη βραδιά με την Κατερίνα δεν μπορεί να συνέλθει και παίρνει ναρκωτικά προκειμένου να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Ο Μάρκος αναλώνεται στο να δει πως θα λύσει το πρόβλημα με τον Παπαδόπουλο και την στιγμή της κρίσης αποδεικνύεται πολύ κατώτερος του Ανδρέα ως διευθυντής καθώς δεν μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει κουράγιο σε κανέναν απ’ τους γιατρούς της πτέρυγάς του. Τέλος ο Δημήτρης συναντάει ξανά τη Μαρία, την κόρη του συντρόφου της μητέρας του και πρώτο του έρωτα, κάνοντας άθελά του τη Δανάη να ζηλέψει.

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Η Νόνα και η Κερασία κάνουν μια ημερήσια εκδρομή στο Ηράκλειο, αφήνοντας τον Τόμι μόνο στον φούρνο να τα βγάλει πέρα με τους πελάτες, με τη συντροφιά του Χάρι και του Δημητρού. Ο Καραχάλιος έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Κώστα, ο οποίος φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα του αστυνομικού. Καθώς η μέρα εξελίσσεται, ο Χάρι προσεγγίζει τον Καραχάλιο και του ζητά μια χάρη, εμπιστευτικά, η οποία απαιτεί τις υπηρεσιακές ικανότητες του αστυνομικού για να εκτελεστεί.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Η Ειρήνη έχει αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα Κύθηρα χωρίς να έχει υπολογίσει ότι ο καιρός έχει άλλα σχέδια. Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στον Τρύφωνα κάποιες κρυμμένες πτυχές του παρελθόντος του, ενώ η Λίνα επισκέπτεται την αυλή για να κάνει ένα δώρο στον Μάκη, αλλά κάνει μια αναπάντεχη γνωριμία. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης και η Μαρία συναντιούνται και κάνουν μια συζήτηση που καθυστέρησε πολλά χρόνια... Ο Βασίλης μιλάει στη Στέλλα για τον εραστή της Ασημίνας και την ίδια μέρα η Στέλλα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του, χωρίς να γνωρίζει πως πρόκειται για τον φίλο του Βασίλη, τον Γιώργη... Ο Μιχάλης κουβαλά ένα μυστικό και αναγκάζεται να λέει ψέματα στην Ελένη, ενώ η έρευνα του Γιώργη φτάνει σε αδιέξοδο, καθώς ο Παντελίδης βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά. Κι ενώ όλα δείχνουν πως ο Μάκης και η Λίνα δεν θα συναντηθούν ξανά, ένα γύρισμα της τύχης θα τους φέρει πάλι κοντά.