MEDIA

Η Βίκυ Καγιά και οι τηλεοπτικές επιστροφές που συζητιούνται

Η Βίκυ Καγιά και οι τηλεοπτικές επιστροφές που συζητιούνται

Όσο πλησιάζουμε προς το δεύτερο μισό της χρονιάς, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ φουντώνει

Βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου και τα στελέχη των καναλιών έχουν σηκώσει τα μανίκια προετοιμάζοντας το πρόγραμμα του δεύτερου μισού της χρονιάς. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα πρόσωπα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός TV και συζητιούνται.

Η Βίκυ Καγιά, που μετά το τέλος του συμβολαίου της με το STAR και την αποχώρησή της από το «Shopping STAR» έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί σε άλλα πρότζεκτ, ξεκαθάρισε πρόσφατα το τι μέλλει γενέσθαι. «Για έμενα ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση. Έχουν αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο, προς το κανονικό. Μου αρέσει που κάνω τώρα τις δουλειές του σπιτιού. Κάνω γυμναστική που δεν προλάβαινα πριν. Δεν ισχύει ότι θα επιστρέψω τηλεοπτικά. Όταν είναι κάτι θα σας το ανακοινώσω εγώ. Έχω ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου», υποστήριξε η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.

Ένα ακόμη πρόσωπο, που έχει απασχολήσει, είναι η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια, που λόγω εγκυμοσύνης και του ερχομού της κόρης της απέρριψε κάποιες προτάσεις, έχει δεχτεί κάποια τηλεφωνήματα. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα έχει κάνει κάποιες φιλικές κουβέντες με τον Νίκο Κοκλώνη ενώ την θέλουν και για το «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1. «Δεν θα σου πω "ναι" ή "όχι", γιατί γενικά δεν είμαι σε θέση να πω κάτι, να ανακοινώσω, οτιδήποτε και αν είναι αυτό. Σίγουρα θέλω να έρθουν και έρχονται ωραία πράγματα», είπε για την πρόταση από τον ΑΝΤ1 και το σόου μεταμφιέσεων.

Τηλεοπτική επιστροφή ετοιμάζει η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η γλυκιά παρουσιάστρια, που μετά την εκπομπή «Σου Κου Family» αποφάσισε να πατήσει pause και να μην βιαστεί να αποδεχτεί προτάσεις που δεν θα της ταίριαζαν, συζητά με το OPEN και τον Νίκο Κοκλώνη. Οι δύο πλευρές έχουν άριστες σχέσεις, όμως η Αντελίνα θέλει να είναι βέβαιη όταν πάρει την απόφαση να πει το «ναι» κι έτσι όλα κυλούν με χαλαρούς ρυθμούς. Η επιστροφή της θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη, καθώς εδώ και δύο χρόνια έχει αποστασιοποιηθεί και δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε κοσμικές εκδηλώσεις.