MEDIA

Ζαμπέτογλου για Madwalk: «Είδα τραγουδίστρια που άλλα έλεγε το στόμα της και άλλα άκουγα εγώ»

Ζαμπέτογλου για Madwalk: «Είδα τραγουδίστρια που άλλα έλεγε το στόμα της και άλλα άκουγα εγώ»
GLOMEX

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος σχολίασαν όσα έγιναν στο χθεσινό MadWalk

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μίλησαν για τις χθεσινές εμφανίσεις στο σόου μόδας που πραγματοποιήθηκε χθες. Οι δύο παρουσιαστές αναφέρθηκαν στους τραγουδιστές που ερμήνευσαν playback αλλά και την εμφάνιση έκπληξη του Michele Morrone.

«Ο Μικέλε Μορόνε ήταν ο μόνος που τραγούδησε live, αν και του είπαν από την παραγωγή ότι θα ήταν πιο safe να τραγουδήσει ζωντανά. Μπράβο του. Η αλήθεια είναι ότι είδα μία τραγουδίστρια στα πλάνα που άλλα έλεγε το στόμα της και άλλα άκουγα εγώ», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τότε σχολίασε: «Μπορεί να μην το έχει συνηθίσει, παιδιά. Αν δεν το έχεις συνηθίσει, είναι αμήχανο».

Οι δύο παρουσιαστές της ΕΡΤ ωστόσο σχολίασαν και τα τραγούδια που ακούγονται στη διοργάνωση:

«Πλέον δεν πάμε πλέον στα MAD. Ήμασταν κι εμείς στα MAD τις πρώτες δύο χρονιές. Ήταν άλλες εποχές. Εδώ (στα MadWalk) είχε τουλάχιστον κάποιους καλλιτέχνες που μπορούμε να συνδεθούμε μαζί τους, δεν είχε 20χρονα. Είναι κάποια άλλα events που ή λένε τραγούδια που δεν ξέρω ή που δεν μου αρέσουν ή που δεν θέλω και να τα ξέρω σε μεγάλο βαθμό [...] Αυτό είναι λίγο πιο ενήλικο. Έβαζα τις προάλλες μουσική στο Spotify το πρωί στο σπίτι, τη λίστα «επιλογή της εβδομάδας» και άλλαζα το ένα τραγούδι μετά το άλλο. Είχαν όλα μέσα κακές λέξεις και κακά πράγματα. Αν τα άκουγα στα αγγλικά, ίσως να μην με πείραζε τόσο», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τη μεγάλη αλλαγή που υπάρχει σε αυτές τις μουσικές διοργανώσεις.