MEDIA

Τροχός της Τύχης: Δασκάλα έλυσε τον γρίφο και κέρδισε το πρώτο αυτοκίνητο της σεζόν

Τροχός της Τύχης: Δασκάλα έλυσε τον γρίφο και κέρδισε το πρώτο αυτοκίνητο της σεζόν

Τροχός της Τύχης: Η 31χρονη δασκάλα και μητέρα ενός παιδιού έλυσε τον τελευταίο γρίφο πριν ανοίξουν όλα τα γράμματα

Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του «Τροχού της Τύχης» μία 31χρονη μητέρα καθώς πέρα από το χρηματικό ποσό κέρδισε και το μεγάλο του αυτοκινήτου.

Η 31χρονη Ξένια είναι δασκάλα και μητέρα ενός παιδιού έξι μόλις μηνών έλυσε σε χρόνο ρεκόρ τον τελευταίο γρίφο και να φύγει με το τζιπ από το τηλεπαιχνίδι καθώς κέρδισε ένα Jeep Renagade e-Hybrid, το πρώτο αυτοκίνητο που χάρισε ο «Τροχός της Τύχης» για αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια παρακολουθεί φανατικά το τηλεπαιχνίδι και έλυνε πάντα με ευκολία τους γρίφους. Έτσι έκανε και χθες, όχι όμως από τον καναπέ του σπιτιού της αλλά από το πλατό της εκπομπής. Κατάφερε με μεθοδικότητα να λύσει τους περισσότερους γρίφους και να φτάσει στον μεγάλο τελικό.

Η Ξένια πριν έρθει αντιμέτωπη με τον τελικό γρίφο γύρισε τον τροχό που σταμάτησε στον αριθμό 2. Η κατηγορία για τον τελευταίο γρίφο ήταν «αντίθετα» και η ίδια ζήτησε να ανοίξουν το Κ, το Ν, το Μ και το Ε. Η 31χρονη Ξένια κατάφερε να λύσει τον τελικό γρίφο σε χρόνο ρεκόρ και πριν ανοίξουν όλα τα γράμματα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την εκπομπή κατά 3.100 πλουσιότερα αλλά και με ένα νέο αυτοκίνητο

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ουγγαρέζος - Λιάγκας: Συναντήθηκαν, αλλά δεν είπαν ούτε «γεια»

Happy Day: «Δημιουργούσε καβγάδες... Πέταγε τα προϊόντα μακιγιάζ»

Switch: Μυθική ατάκα από την Ευγενία Σαμαρά σε παίκτη