MEDIA

Σασμός, Ναυάγιο, Γη της Ελιάς και 8 ακόμη σειρές - Τι θα δούμε απόψε

Σασμός, Ναυάγιο, Γη της Ελιάς και 8 ακόμη σειρές - Τι θα δούμε απόψε

Η εβδομάδα ξεκινά δυνατά για τη μυθοπλασία με καταιγιστικά επεισόδια

Από τις 20.00 έως τις 22.50, η βραδινή ζώνη γεμίζει με σειρές και με επεισόδια που θα καθηλώσουν το κοινό.

Έρωτας Φυγάς, OPEN 20.00

Η Ελπίδα δίνει μάχη για τη ζωή της εξαιτίας της Ευγενίας. Το συμβάν αυτό, ματαιώνει το φευγιό του Μάρκου και της Αλεξάνδρας και κινδυνεύουν να χαθούν τα πάντα, καθώς ο Ιάσονας ετοιμάζει το σχέδιο του που θα τους απομακρύνει μια και καλή. Η Μαργέτα, με τη βοήθεια της Δήμητρας, γλιτώνουν τον Στέφανο από τα χέρια του αδίστακτου γιατρού και τον κρύβουν σε ασφαλέστερο μέρος. Η Ουρανία, μέρα με τη μέρα παίρνει τη θέση της Μαργέτας στο αρχοντικό, κάνοντας τη ζωή της Γεωργίας και της Βάσως, κόλαση. Η Ρηνιώ ζητά έμπρακτες αποδείξεις από τον Νικόλα που ακόμη δεν έχει ξεχάσει την Άννα. Η Νάντια πάλι, προφασίζεται πρόβλημα υγείας για να φύγει μακριά από τον Μιχάλη.

O Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Ενα κακό μαντάτο φέρνει μεγάλη ανησυχία στο ζαχαροπλαστείο, στον «Παράδεισο», αλλά κυρίως στον Βελησσάρη… Ο Φώτης αντιλαμβάνεται ότι πάει να βουτήξει σε πιο βαθιά νερά από αυτά όπου μπορεί να κολυμπήσει… Ενα μαύρο σύννεφο σκεπάζει τον Ντίνο, κάποιες αμφιβολίες που του έχουν γεννηθεί δεν τον αφήνουν να χαρεί τίποτα. Η Ματούλα έρχεται αντιμέτωπη με μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη… Δεν ξέρει πώς να φερθεί ύστερα από αυτό που ανακαλύπτει. Η Σύρμω δίνει ελπίδα στη Ζηνοβία με μία ιδέα που έχει για τον γιο της. Ο Πάρης συνεχίζει να αντιλαμβάνεται περίεργες κινήσεις από τη Δωροθέα και τον Σίμο. Πώς θα διαχειριστεί αυτήν την καχυποψία του απέναντί τους;

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Ο Κουράκος προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με τη Δήμητρα, αλλά η ζήλια μπαίνει πάλι ανάμεσά τους. Ο Μάνος πείθει την Αριάδνη να γνωρίσει τον Ισίδωρο και ταυτόχρονα ελπίζει ότι σιγά σιγά η ξαδέλφη του θα δώσει μία ευκαιρία και στην Ιουλία. Η Αφροδίτη και ο Χρήστος κάνουν μπάτσελορ πάρτι πριν από τον γάμο, αλλά ο Χρήστος δείχνει να μην είναι και πολύ σίγουρος για αυτό το βήμα. Η Αμαλία κάνει αρχηγική εμφάνιση στον ελαιώνα και ζητάει να την εκπαιδεύσουν στο μάζεμα της ελιάς. Την ίδια ώρα, ο Στάθης αγοράζει ακόμα έναν ελαιώνα.

Οι Πανθέοι, ΣΚΑΪ 21.00

Η παραλίγο τραγική κατάληξη της συνάντησης του Κίτσου με τον Σολδάτο γίνεται η αφορμή για να αντιληφθεί ο Κίτσος τα λάθη του. Το πλαστό δαχτυλίδι που παραλαμβάνει ο Ανδρέας τού γεννά κάποια ερωτηματικά που η Χρυσοστόμη δεν είχε προβλέψει. Η Μάρμω, στην προσπάθειά της να αποδείξει την αφοσίωσή της στον Ανδρέα, αποφασίζει να καλέσει όλους τους Πανθέους για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Τα νέα για τη σορό του Δημήτρη συνεχίζουν να προκαλούν αναστάτωση στο σπίτι του Ισίδωρου, καθώς ο Χρυσίνας αρνείται την απαίτηση των Πανθέων να θαφτεί στο κοιμητήριο του Γραμματικού. Η Πέλλα, έπειτα από διαμεσολάβηση του Μαρμάρη, καταφέρνει να επισκεφθεί τη Ματούλα στη φυλακή, συνειδητοποιεί όμως πως είναι αργά για να τη σώσει από την εξορία. Κι ενώ τα γενέθλιά του πλησιάζουν, ο Ανδρέας αρχίζει να υποπτεύεται πως στη ζωή του ίσως υπάρχει ένα ακόμα μεγαλύτερο μυστικό.

Σασμός, ALPHA 21.00

Η Αργυρώ ζητά επίμονα από τον Αστέρη να της αποκαλύψει τους λόγους της απομάκρυνσής του από την οικογένειά του. Η Μαρίνα συναντά τον Αντρέα στο νεκροταφείο και έρχονται σε σύγκρουση. Τα λόγια του όμως θα την αναστατώσουν. Καθώς ο Αντώνης υποβάλει την παραίτησή του, ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει. Την ίδια ώρα ο Τόλης βλέπει σε φωτογραφία τη Λεμονιά και ενθουσιάζεται.

Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

Τα πράγματα για τη Θεοφανώ περιπλέκονται ακόμα περισσότερο μετά την επίθεση στην Αγάθη, προσπαθώντας να καταλάβει και η ίδια τι της συμβαίνει. Η απόφαση του Μάρκου να μη στηρίξει τους Γερακάρηδες στον πόλεμο με τους Τούρκους θα φέρει τα πάνω-κάτω. Η Κερασίνα θα γίνει μάρτυρας μιας συνάντησης του Τζανή και της Μεταξίας... Ο Μάρκος επισκέπτεται τη Θεοφανώ στο μοναστήρι και θα την απογοητεύσει για δεύτερη φορά. Ενα όραμα θα δείξει στη Θεοφανώ τον δολοφόνο του βρέφους.

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Η Αστυνομία πηγαίνει στο Κολλέγιο με ένταλμα σύλληψης του Κάσδαγλη, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται και γιατί δεν έχει έρθει στο σχολείο. Ο Νικόλας προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του έχει διαφύγει και δεν σκοπεύει να παραδοθεί. Ένας απρόσμενος σύμμαχος εμφανίζεται και ο Ίκαρος έρχεται να εκπροσωπήσει νομικά τον Κάσδαγλη, κάνοντας τη διαπραγμάτευση με τις Αρχές.

Ποιος έχει πέσει θύμα του Τόλη και για ποιο πράγμα προειδοποιεί τον Λάκη; Η Άννα συνεχίζει να υπερασπίζεται τον Κάσδαγλη, παρά το ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς που έχει και η στάση της επιδεινώνει ακόμα περισσότερο τη συνεργασία της με τη Χρύσα, δημιουργώντας της επιπλέον εντάσεις με τον Ίσσαρη. Ο Νικόλας προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Κάσδαγλη και να τον πείσει να παραδοθεί. Ο Ίκαρος παίρνει βοηθό του στην υπόθεση του Λημνιού τη Ζωή, η οποία γνωρίζοντας τη φήμη του, προσέχει πολύ τη στάση της. Ο Γιώργος συνεχίζει να πιέζει τη Λέτα να σκεφτούν σοβαρά το μέλλον τους μετά το σχολείο, αλλά εκείνη έχει αρχίσει και αλλάζει μετά τον φόνο της μητέρας της και να απομακρύνεται.

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Μετά τη συμπλοκή στο σπίτι του Πάνου Βερβερίδη, ο Αντρέας και ο Παναγιώτης καταλήγουν σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ποιος από τους δύο θα αφήσει την τελευταία του πνοή εκεί; Ο Δημήτρης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Η Άννα, η Αγγελική και ο Σταύρος βρίσκονται στο πλευρό του Ανδρέα και φυσικά η Δανάη που φοβάται πολύ για τον μπαμπά της. Ο Πάνος από την άλλη, εξαπολύει απειλές προς όλους, έχοντας στο πλευρό του τον Αλέκο, ο οποίος, μέσα από αυτή την κατάσταση, ψάχνει τρόπους να παγιδέψει τον Δημήτρη.

Ο Γιατρός, ALPHA 22.40

Ο Ανδρέας μαθαίνει από το Μιχάλη πως ο ίδιος είχε ξεκινήσει εργαστηριακή έρευνα για την απόσυρση του Satonal από την αγορά – του φαρμάκου που χορήγησε με τον Μάρκο στον Παπαδόπουλο – και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση περισσότερο σε βάθος. Η Κατερίνα, η φίλη του Μιχάλη, μην μπορώντας να ξεμπλέξει απ’ τα ναρκωτικά, φτάνει στο σημείο να του ζητήσει 10 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να μην αποκαλύψει στον διευθυντή του ότι πήρε ουσίες κατά τη διάρκειά της βάρδιας του. Η Δανάη αποφασίζει να μιλήσει στο Δημήτρη για το πως νιώθει γι’ αυτόν, αλλά την προλαβαίνει η Μαρία η οποία του ζητάει να βγουν, θέλοντας να αναθερμάνει την παλιά τους σχέση.

Τέλος, στο νοσοκομείο έρχεται η Αγγελική, η έγκυος αδερφή της Εύας, που είναι γνωστή ηθοποιός. Έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια γυρίσματος η αγγελική καταλήγει στο νοσοκομείο αλλά στην προσπάθεια να βρουν τι έχει θα αποκαλυφθούν κάποιες μεγαλύτερες αλήθειες για τη ζωή της. Ο Λεωνίδας παρατηρεί ότι η Εύα είναι πολύ ψυχρή μαζί της και την πιέζει να του πει τι συμβαίνει, αλλά η ίδια φαίνεται να προσπαθεί να τον πείσει πως όλα είναι μια χαρά. Μόνο όταν η ζωή της Αγγελικής και του μωρού της φτάνει σε κρίσιμο σημείο η Εύα αποκαλύπτει την αλήθεια, αλλάζοντας τη σχέση με την αδερφή της για πάντα.

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Η επιστροφή του Διονύση στο γραφείο δημιουργεί εντάσεις με τον Παύλο. Μια ξαφνική απόφαση του Παύλου αλλάζει τις ισορροπίες της οικογένειας Αρχοντάκη, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητά τους. Παράλληλα, όμως, ο Διονύσης βελτιώνει τις σχέσεις του με τον Γράντο, επαναπροσδιορίζοντας την επαγγελματική τους σχέση με νέα δεδομένα και καλύτερους όρους και συνθήκες εργασίας.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Η τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη πλησιάζει, αλλά η Ειρήνη δεν έχει την ψυχική αντοχή να είναι παρούσα, κάτι που τον βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Η πρόταση του Διονύση στη Λίνα φέρνει τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της με τον Μάκη. Ο Πέτρος δεν έχει συγκεντρώσει τα χρήματα που του ζητούν οι διώκτες του, γι’ αυτό και του ζητούν να τους ξοφλήσει με άλλο, πολύ πιο επικίνδυνο τρόπο.

Η Στέλλα μαθαίνει ποιος είναι ο Γιώργης και τι σχέση έχει με τον Βασίλη και δεν ξέρει πώς να του το πει. Ο Βλάσης και η Μαρία έχουν επέτειο και η αναδρομή στο παρελθόν φέρνει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό μυστικό. Μια αποκάλυψη για την Αλίκη απειλεί να τινάξει στον αέρα το σχέδιό της, ενώ την ίδια ώρα ο Αγγελος γνωρίζει τη Βάσω και της αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάτι στο παρελθόν τους που τους ενώνει.