MEDIA

Έρωτας Φυγάς: Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών για το πρόωρο τέλος της σειράς

Έρωτας Φυγάς: Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών για το πρόωρο τέλος της σειράς

Η επιτυχημένη σειρά του OPEN ολοκληρώνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο και οι ηθοποιοί αντιδρούν

Οι συντελεστές και πρωταγωνιστές της σειράς «Έρωτας Φυγάς» ενημερώθηκαν, πριν από λίγες ώρες, ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί πρόωρα, στα 110 επεισόδια. Οι άνθρωποι του δουλεύουν για το σίριαλ είναι σοκαρισμένοι, καθώς η παραγωγή μυθοπλασίας πηγαίνει υπέροχα στους πίνακες της Nielsen.

Έτσι, υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις με τα μηνύματα στα social media και τις δηλώσεις στις εκπομπές να πρωταγωνιστούν. Η Άννα Αδριανού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Fay's Time», αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της δραματικής σειράς δηλώνοντας: «Ενημερώθηκα για το τέλος της σειράς από ένα μέιλ της παραγωγής, νιώθω ένα μικρό πένθος… Ο κόσμος αγάπησε τόσο πολύ αυτή τη δουλειά, αλλά κι εμείς την αγαπήσαμε πολύ. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, με εξαιρετικούς συναδέλφους και κέρδισα πάρα πολλά πράγματα».

Στην εκπομπή «Breakfast@star» μίλησε η Μαρία Κωνσταντάκη, επισημαίνοντας:

«Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ! Δεν το περιμέναμε γιατί τα νούμερα τηλεθέασης δεν αντιστοιχούσαν σε κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση που κόβεται μια σειρά που έχει τόσο καλά νούμερα, τόσο πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Ξέρουμε απλά ότι μας ανακοινώθηκε αυτό, ότι έχουμε 110 επεισόδια και θα δουλέψουμε μέχρι τα μέσα, τέλη Γενάρη. Μας ανακοινώθηκε με ένα μέιλ από την εταιρία παραγωγής».

Ο Σταύρος Ζαλμάς, με τη σειρά του, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!», ξεκαθαρίζοντας: «Εγώ είμαι απλώς ένας εργαζόμενος εκεί. Το γιατί αποφάσισε τώρα το κανάλι να το ανακοινώσει τώρα, δεν μπορώ να σας το πω, δεν έχω ιδέα. Η πληροφόρηση που έχω εγώ είναι αυτό το πράγμα. Ότι στις 10 Φεβρουαρίου θα σταματήσει να προβάλλεται στο OPEN η σειρά. Το μόνο που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι, επειδή ακούω δεξιά αριστερά, ότι εγώ αποχώρησα από τη σειρά και γι’ αυτό σταματάει, είναι παντελώς ψέμα». «Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να πάει η σειρά σε άλλο κανάλι. Μας έχει ανακοινωθεί ότι ο παραγωγός ενόψει αυτής της απόφασης του καναλιού, θα προσπαθήσει να κλείσει συμφωνία με άλλο κανάλι έτσι ώστε να συνεχιστεί αυτή η σειρά, διότι είναι πετυχημένη. Δεν είναι από τις σειρές που κόβονται λόγω αποτυχίας», πρόσθεσε.

«Εμείς μιλάμε με την εταιρεία παραγωγής και πριν γίνουν αλλαγές στο κανάλι κι αναλάβουν κάποιοι άνθρωποι το ψυχαγωγικό κομμάτι, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα πάρουμε παράταση. Άλλαξε η διοίκηση του καναλιού, άλλαξε ο άνθρωπος που διαχειρίζεται την ψυχαγωγία. Από εκεί που είχαμε διαφορετικές πληροφορίες, ξαφνικά μένουμε στον άσσο, ηθοποιοί και όλοι οι συντελεστές της σειράς. Είναι στενάχωρο να βλέπεις την απόγνωση στο βλέμμα τους. Απ’ ότι έχει φτάσει στα αυτιά μου, όλοι θέλαμε να συνεχίσουμε, το κανάλι δεν έχει πάρει θέση. Δεν είμαι αρμόδιος και δεν ξέρω ποιο κανάλι θα αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμά του και θα πάρει την σειρά», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.