MEDIA

Τηλεθέαση: Ποιο πρόγραμμα σκαρφάλωσε στο 27% το βράδυ της Κυριακής

Τηλεθέαση: Ποιο πρόγραμμα σκαρφάλωσε στο 27% το βράδυ της Κυριακής

Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό υπάρχουν προγράμματα που ξεχωρίζουν.

Τα βράδια της Κυριακής, το MEGA φαίνεται ότι είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στο κεφάλαιο της τηλεθέασης. Το μεγάλο κανάλι «παίζει μπάλα» με μυθοπλασία και κερδίζει το στοίχημα.

Χθες, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» άγγιξε το 27% του συνόλου ενώ στο δυναμικό κοινό έκανε 18,3%. Η παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου, παρά το γεγονός ότι διανύει την τρίτη της σεζόν, σαρώνει.

Το lead in που δίνει στο «Ναυάγιο» είναι υψηλό, με το εν λόγω σίριαλ να κρατά ένα μεγάλο ποσοστό. Έτσι, σημείωσε 22,1% στο σύνολο και 13,3% στους τηλεθεατές 18-54.

Η κωμωδία «Στα σύνορα» του STAR κατέγραψε 11,2% στο σύνολο και 13,1% στο δυναμικό κοινό ενώ το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» κράτησε παρέα στο 15,8% του συνόλου και στο 14,4% του δυναμικού κοινού. Η κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», στον ALPHA, έκανε 10,5% και 10% αντίστοιχα.

Στις αγαπημένες σειρές του MEGA, πάντως, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές απόψε. Στη «Γη της Ελιάς», απόψε, η Αμαλία ακούει ένα περίεργο τηλεφώνημα του Ισίδωρου και αμέσως της μπαίνουν ιδέες και ψάχνει το κινητό του. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης αποφεύγει τεχνηέντως τις κατηγορίες της Ασπασίας για την Ξένια. Η Αγγελική απαιτεί να αποκτήσει αδελφάκι και η Μαρίνα γίνεται έξαλλη με τον Μάνο, πιστεύοντας ότι αυτός τη δασκάλεψε. Ο Ορέστης αισθάνεται αδιαθεσία και η Δήμητρα τον πηγαίνει αμέσως στο ιατρείο. Η Χάιδω μαθαίνει ότι ο Λυκούργος με τη Λουκία βγήκαν για φαγητό, ενώ την επόμενη μέρα που συναντά την «αντίζηλό» της στον δρόμο εκείνη της αφήνει υπονοούμενα. Όλοι στην οικογένεια Στεφανέα μαθαίνουν ότι ο Φίλιππος έριξε μπουνιά στον Λοχία και φοβούνται για τα επακόλουθα. Η Βασιλική ζητάει τη βοήθεια του Λυκούργου, αλλά δυστυχώς εκείνος δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Στο «Ναυάγιο», αντίστοιχα, ο Ιπποκράτης κάνει στον Τρύφωνα μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων τους για πάντα. Συντετριμμένη, η Λίνα βρίσκει παρηγοριά στη Στέλλα, αλλά διστάζει να πει στον Μάκη για την επίθεση που δέχτηκε από τον Διονύση. Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί το τρομερό μυστικό της στον Γιώργη, ενώ ο Τρύφωνας παροτρύνει την Ειρήνη να μιλήσει στον Ιπποκράτη για την εγκυμοσύνη της. Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση και καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Θα δώσει τα τελευταία του χρήματα για να σώσει τον εαυτό του ή τον πατέρα του Αντώνη; Ο Μιχάλης κανονίζει μία μυστική συνάντηση για να βρει νέους συμμάχους στη μάχη που ξεκινάει ενάντια στους υπαιτίους του ναυαγίου. Ο Γιώργης αναλαμβάνει να μιλήσει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη, αλλά η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη ανατρέπει τα πάντα.