MEDIA

Πότε τελειώνουν οι σειρές - Από τον «Σασμό» στη «Μάγισσα» και το «Ναυάγιο»

Πότε τελειώνουν οι σειρές - Από τον «Σασμό» στη «Μάγισσα» και το «Ναυάγιο»

Οι αγαπημένες παραγωγές μυθοπλασίας θα κάνουν ένα break λόγω Χριστουγέννων

Είθισται, κάθε χρόνο, οι τηλεοπτικές σειρές να αποχαιρετούν το κοινό λίγο πριν τα Χριστούγεννα ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την καινούργια χρονιά. Έτσι λοιπόν και φέτος, οι αγαπημένες παραγωγές μυθοπλασίας θα ρίξουν αυλαία για να επιστρέψουν πλέον το 2024 για το Β’ μισό της χρονιάς.

Η «Μάγισσα», ένα από τα νικητήρια προγράμματα για το πρώτο μισό της σεζόν, θα προβληθεί μέχρι και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Έπειτα, οι συντελεστές θα ξεκουραστούν για λίγο με τα νέα επεισόδια να επιστρέφουν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 στα μέσα περίπου Ιανουαρίου. Να σημειωθεί ότι στις αρχές του νέου έτους θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα των τελευταίων σκηνών, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Στον ALPHA, ο «Σασμός» θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου. Στο τελευταίο μάλιστα επεισόδιο για το 2023, o Αντώνης θα προσπαθήσει να φτάσει στην αλήθεια για το θάνατο του Λάζαρου. Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη του Παύλου στον Αντρέα για τη μητέρα του, τον εξαγριώνει ακόμη περισσότερο, θέτοντας το σχέδιο της εξόντωσης του Μαθιού σε εφαρμογή.

Για τη «Γη της Ελιάς», στο MEGA, η χρονιά τελειώνει με θετικό πρόσημο. Αν και βλέπουμε τον τρίτο κύκλο, τα ποσοστά είναι υψηλά και οι πρωτιές έχουν γίνει καθημερινότητα. Η σειρά του Ανδρέου Γεωργίου θα παίζεται μέχρι την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, ενώ θα κάνει come back στις αρχές του 2024. Την τελευταία εβδομάδα, θα δούμε την Ιουλία να κάνει απρόσμενη εμφάνιση στη μουσική βραδιά τού Πότη και της Άννας στο καφενείο και ο Στάθης να της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι, ξαφνιάζοντας τους συγχωριανούς τους. Η Αριάδνη θα συναντήσει τυχαία την Αφροδίτη με τον Χρήστο και η αμηχανία της είναι μεγάλη. Αργότερα, η Αφροδίτη, ανίδεη, προτείνει στον Χρήστο να την καλέσουν στο σπίτι τους. Ο Χρήστος εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά, γιατί είναι ερωτευμένος με άλλη.

Στο ίδιο κανάλι, μία ημέρα πριν, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ «Το Ναυάγιο», στις 22.50. Η σειρά, που θα επιστρέψει μέσα στον Ιανουάριο για να συντροφεύσει το κοινό μέχρι τα τέλη της σεζόν, κρύβει πολλές ανατροπές. Στο τελευταίο επεισόδιο, για φέτος, θα δούμε την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη να φέρνει σε δύσκολη θέση την Ειρήνη. Παράλληλα, ο Πέτρος διαλύεται όταν καταλαβαίνει πως η μάνα του βρίσκεται στην αυλή, λίγα μόλις βήματα μακριά του. Θα συναντηθεί επιτέλους η μάνα με τον γιο της;