MEDIA

ΑΝΤ1: Αλλάζουν τα πλάνα του σταθμού για το Β’ μισό – Ποιο σόου μένει εκτός

ΑΝΤ1: Αλλάζουν τα πλάνα του σταθμού για το Β’ μισό – Ποιο σόου μένει εκτός

ΑΝΤ1: Τα στελέχη του Αμαρουσίου κατέληξαν στο πρόγραμμα για το Β’ μισό…. Τι θα δούμε

Είναι μία εποχή νευραλγικής σημασίας για τα περισσότερα κανάλια, καθώς αποφασίζουν πώς θα πορευτούν τους επόμενους μήνες. Έτσι, τα στελέχη του ΑΝΤ1 «ζύγισαν» όλα τα δεδομένα και κατέληξαν στα προγράμματα στα οποία θα επενδύσουν το Β’ μισό της χρονιάς.

Αίσθηση, μάλιστα, προκαλεί ότι το «Your Face Sounds Familiar» δεν θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του 2024. Αν και είχαν ξεκινήσει οι επαφές και οι συζητήσεις με πρόσωπα, τα υψηλόβαθμα στελέχη αποφάσισαν ότι το αποτέλεσμα δεν είναι όσο δυνατό θα ήθελαν κι έτσι αποφάσισαν να βάλουν το σόου μεταμφιέσεων στον πάγο.

Την ίδια ώρα, έχει «κλειδώσει» η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του «Dragons’ Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη. Το εν λόγω πρότζεκτ θα κάνει ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα, αφού θα βγει στον αέρα στις 19 Ιανουαρίου στις 22.30. Μετά την επιτυχία του 1ου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000€, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, το «Dragons’ Den» θα συστήσει έξι κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές που θα αποτελούν την ομάδα των DRAGONS… Ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, ο Δημήτριος Μάλλιος, ο Τάσος Οικονόμου, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή, είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους Έλληνες επιχειρηματίες, και να τους δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Η βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1, φυσικά, και θα συνεχίσει να έχει άρωμα μυθοπλασίας καθώς οι σειρές «Η Μάγισσα», «Ο πρώτος από εμάς», «Μετά τη φωτιά», θα συνεχίζουν να προβάλλονται. Η «Μάγισσα», το πιο δυνατό χαρτί του καναλιού για φέτος, θα κάνει ένα μικρό break από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου έως τα μέσα Ιανουαρίου του 2024 ενώ, επιστρέφοντας, θα κρατήσει παρέα μέχρι και το Πάσχα.

Να σημειωθεί ότι, μέσα στο 2024, θα δούμε κάποια επεισόδια του «Rouk Zouk Special», τα βράδια της Κυριακής.