MEDIA

Πώς ξεκινά η εβδομάδα για 11 σειρές – Αναλυτικός οδηγός

Πώς ξεκινά η εβδομάδα για 11 σειρές – Αναλυτικός οδηγός

Από τον «Έρωτα Φυγά» στο «Ναυάγιο» - Όσα θα δούμε

Λίγες ημέρες έμειναν, πλέον, πριν τα Χριστούγεννα και η αγωνία κορυφώνεται στις αγαπημένες σειρές της βραδινής ζώνης!

Έρωτας Φυγάς, OPEN 20.00

Ο Ιάσωνας κινδυνεύει με πτώχευση και ο Στέφανος τείνει χείρα βοηθείας για να τον σώσει από την καταστροφή. Ο Κοντογιάννης, από τη μία καραδοκεί να αρπάξει την περιουσία του Ιάσονα και απ’ την άλλη, σώζει τη ζωή του Στέφανου, χωρίς εκείνος να το ξέρει, μόνο και μόνο για να ‘χει ο ίδιος τη χαρά να τον ξεκάνει. Η Ουρανία έρχεται κοντά με τη Γεωργία, όντας συγκινημένη από την εγκυμοσύνη της. Το ίδιο και η Άννα με τη Ρηνιώ που της ενώνει ο βιασμός τους. Ενώ η Μαργέτα βρίσκεται αποκλεισμένη στο κρησφύγετο της και οι προμήθειες τελειώνουν, η Ελπίδα συνέρχεται. Τέλος, ο Φάνης σχεδιάζει σαμποτάζ στο εργοστάσιο του θείου του για να πετύχει το σχέδιο της εκδίκησης του.

O Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Η Στέλλα έχει επιστρέψει από την κλινική και ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στο σπίτι των Μπουραντάδων. Όλοι ανοίγουν την αγκαλιά τους να την υποδεχτούν εκτός από τη Βικτώρια, που αρχίζει να μη βλέπει με καλό μάτι τη συμπάθεια που της δείχνει πια ο Χριστόφορος. Ο Ντίνος παρά τις αντιρρήσεις της Μιράντας, προτείνει τελικά στον Σίμο να εξαγοράσει το μερίδιο του στον Παράδεισο. Ποια θα είναι η απάντηση του Σίμου; Ο Αποστόλης μετά την ενέδρα της αστυνομίας και απογοητευμένος από την προδοσία του γιου του επιστέφει στη Μάγια, που είναι το μόνο άτομο που μπορεί να εμπιστευτεί. Ο Φώτης όμως έχει άλλα σχέδια για τον Αποστόλη και η προσπάθεια της Μάγιας να τον προστατέψει θα έχει ένα απρόσμενο αποτέλεσμα.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Ενα ακόμη περιστατικό με την Αγγελική γίνεται αφορμή για να συγκρουστούν ο Μάνος και η Μαρίνα με την Αμαλία, η οποία συνεχίζει να παρεμβαίνει στην ανατροφή της μικρής. Ο Κουράκος προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Ορέστη, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε. Ο Στράτος αποκαλύπτει στον Κουράκο ότι τον κουτσομπολεύει ο Πότης και γίνεται έξαλλος, με αποτέλεσμα να πάει στο καφενείο για να του τρίξει τα δόντια. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να της δώσει διαζύγιο, αλλά εκείνος την εκβιάζει λέγοντάς της ότι θα μιλήσει σε όλους για τα καμώματά της. Η Αννα συναντά τον Ελευθερέα, τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή της εκεί κι αυτός της ρίχνεται.

Οι Πανθέοι, ΣΚΑΪ 21.00

Ο Ανδρέας προσπαθεί να στηρίξει τη Μάρμω που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την αποβολή της ενώ παράλληλα ψάχνει τον τρόπο να διαχειριστεί κι ο ίδιος αυτό που τους συνέβη. Η Δέσποινα εύχεται να μη μάθει ο Κίτσος ότι η Μάρμω έχασε το παιδί, γιατί φοβάται πως αυτό θα τους φέρει πάλι κοντά. Όμως, ο Κίτσος, δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στο σκοτάδι. Παράλληλα, η Καλή, γεμάτη ενοχές για την κατάρα που έριξε στο παρελθόν και βλέπει πως τώρα ταλαιπωρεί άδικα αθώους όπως είναι ο Ανδρέας και η Μάρμω, θα εκφράσει στη Χρυσοστόμη την επιθυμία να συναντήσει τη Μάρμω. Η Βέτα, μην έχοντας πού να αφήσει την Ουρανία, καταλήγει να δεχτεί την πρόταση της Νίνας και να τη φέρει στο ξενοδοχείο ώστε να είναι παρέα με τον μικρό Σπύρο. Η συνάντηση των δύο παιδιών όμως θα έχει απρόοπτες εξελίξεις…

Σασμός, ALPHA 21.00

Η έκρηξη στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής αναστατώνει τον Αντώνη που εντείνει τις έρευνες. Η Εύα από την άλλη αποφασίζει να μάθει οριστικά αν ο Μαθιός ευθύνεται για τον Ευθύμη. Ο Τάσος που τη βλέπει με τον Βαγγέλη, το μεταφέρει στον Παύλο. Καθώς αθωώνεται η Καλλιόπη για τον Λάζαρο, η Βασιλική είναι έτοιμη να μιλήσει. Όμως ο πραγματικός σεισμός έρχεται από την Αργυρώ που ζητά από τον Αστέρη, αυτό που κανείς δε θέλει να ξαναγίνει!

Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

Ο πύργος των Λασκαραίων αναστατώνεται με τα νέα της Θεοφανώς κι ο Μιχαήλ επισπεύδει τον γάμο της με τον Φρίξο. Ο Μάρκος όμως δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Η Ποτούλα ετοιμάζει αντεπίθεση στους Γερακάρηδες που προσπαθούν να της κλείσουν το στόμα. Ο Μισέλ βάζει σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο για τον θησαυρό των Γερακάρηδων, προκειμένου να παραμείνει στον πύργο. Ο Κανέλλος θα μάθει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν του Τζανέτου, αλλά κι ένα μυστικό, που είναι ικανό να προκαλέσει σεισμό. Ο Αντρέι και η Θεοφανώ συγκρούονται, φέρνοντας στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα συνταράξουν.

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Ο Νικόλας προσπαθεί να βρει τρόπο να κλονιστεί η αξιοπιστία του Σταματάκη. Ο Αχιλλέας εκβιάζει τον Μάκη και του ζητάει να προδώσει κάθε λεπτομέρεια από τις υποθέσεις του συνεργάτη του. Η Λέτα εξαρτάται συναισθηματικά ολοένα και περισσότερο από τον πατέρα της και δεν μπορεί να εξηγήσει την απόσταση ανάμεσά τους. Ο Σταύρος έχει στοιχεία εναντίον του Βασίλη και του Σταματάκη και ζητάει να μιλήσει στον λυκειάρχη του. Ο Βασίλης κατηγορεί τον Χρήστο ότι πήρε τα στοιχεία αυτά, όταν διέρρηξε το δωμάτιο της Μαργαρίτας στη μαθητική εστία του Κολλεγίου. Η Άννα μαθαίνει ότι η τυφλή εμπιστοσύνη και εκτίμηση της Χρύσας προς τον Σταματάκη οφείλεται στη βοήθεια που είχε προσπαθήσει να δώσει στον αδελφό της, όταν φοιτούσε κι εκείνος στο Κολλέγιο. Ο Ίσσαρης υποπτεύεται ότι ο Πέτρος και η Άννα προσπαθούν με κάθε τρόπο να στριμώξουν τον Λημνιό και προσπαθεί να το αποτρέψει. Ο Λημνιός επιμένει να βοηθήσει στην υπόθεση του Κάσδαγλη με τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη και περιμένει να αλλάξει γνώμη ο Νικόλας, για να του ζητήσει το δικό του αντάλλαγμα. Ο άγνωστος που χτύπησε τον Λάκη, κατάφερε ηλεκτρονικά να μεταφέρει κάποια χρήματα από τον λογαριασμό του και τώρα η Μπετίνα ανησυχεί για το τι άλλο μπορεί να συμβεί. Θεωρώντας ότι ο Τόλης βρίσκεται πίσω απ’ όλα αυτά, ο Λάκης τον προειδοποιεί να μείνει μακριά τους, κατηγορώντας τον και για τον φόνο του πατέρα του.

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Η ανακάλυψη του Δημήτρη, της Άννας, του Σταύρου και του Ανδρέα ρίχνει φως στον θάνατο του Παναγιώτη, καταρρίπτοντας κάθε υποψία ότι ο Δημήτρης τον σκότωσε από πρόθεση. Ταυτόχρονα, η έρευνα της οικογένειας της Άννας και του Δημήτρη είναι κοντά στις αποδείξεις για την ενοχή του Παναγιώτη. Ένα κλειδί που θα βρεθεί, ανοίγει την πόρτα στο κέντρο σχεδιασμού των εγκλημάτων του πηγαδιού. Θα βρεθούν στοιχεία για την ενοχή του Παναγιώτη; Κι ενώ όλοι ασχολούνται με την ενοχή του Παναγιώτη, ο Θοδωρής θα μάθει κάτι πολύ σημαντικό για τον Άκη. Η ώρα για την τελική αναμέτρηση μαζί του έφτασε. Μόνο που σε αυτήν την αναμέτρηση δεν θα ‘ναι μόνο οι δυο τους. Μετά απ’ αυτή τη συνάντηση, τίποτα δεν θα ‘ναι πια το ίδιο και η ζωή όλων θα αλλάξει δραματικά.

Ο Γιατρός, ALPHA 22.40

Έπειτα από προτροπή του Μάρκου και της Ειρήνης, ο Φώτης, ο πρώην εκπαιδευόμενος που είχε διώξει ο Ανδρέας την μέρα του ατυχήματος, τον καταγγέλλει ότι του ζήτησε να αλλάξει τα αποτελέσματα της δοκιμής του Satonal, πράγμα που όμως η Άννα δεν το πιστεύει και αποφασίζει κρυφά απ’ όλους να τον συναντήσει και να τον ρωτήσει ευθέως. Ο Μιχάλης, που συμμετείχε στην έρευνα του Ανδρέα, δεν πιστεύει την ιστορία του Φώτη και αποφασίζει να μιλήσει στην αστυνομία, αλλά ο Μάρκος τον εκβιάζει πως αν το κάνει θα αναφέρει κι αυτός ότι έπαιρνε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της βάρδιας του, πράγμα που θα του στοιχίσει τη δουλειά του. Η Δανάη έρχεται πιο κοντά με τον Δημήτρη και αποφασίζουν να περάσουν τη νύχτα μαζί, αλλά η ανασφάλειά του για το πόδι του δημιουργεί μια ακόμα στιγμή αμηχανίας μεταξύ τους. Ένας ξαφνικός θάνατος θα φέρει την Άννα αντιμέτωπη με μια σοβαρή ασθένεια ενώ την Κατερίνα με μια ευκαιρία για να ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή.

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Ο Καραχάλιος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σήφη, καταφέρνοντας να αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες σχετικές με το κύκλωμα ναρκωτικών της περιοχής. Παράλληλα, ο Διονύσης κλιμακώνει τον ψυχρό πόλεμο με τον Παπαγιαννάκη, ετοιμάζοντας μεθοδικά και στρατηγικά χτυπήματα εναντίον του, τα οποία θα εξασφαλίσουν την εξάρθρωση των σκοτεινών δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχει.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Το σχέδιο του Άγγελου και του Πέτρου δουλεύει ρολόι και οι αρχαιοκάπηλοι συλλαμβάνονται επ' αυτοφώρω. Ο Πέτρος μιλάει για πρώτη φορά στη Χριστίνα και τον Μάκη ανοιχτά για τη ζωή του. Η Στέλλα εκλιπαρεί τη Λίνα να της πει ποιος ήταν ο άντρας που σκότωσε τον Κυριάκο. Ο Ιπποκράτης είναι ανήμπορος να κατευνάσει την οργή του Ορφέα, που μόλις έμαθε για το χαμό της μάνας του, και ζητάει τη βοήθεια της Ειρήνης η οποία του στέκεται με μητρική αγάπη. Παρά τις προσπάθειες της Μαρίας, η Θοδώρα δηλώνει αποφασισμένη να παρακούσει τη μητέρα της και να ξεκινήσει δουλειά στο γραφείο του Δημήτρη. Ο Παντελίδης προσπαθεί να δελεάσει με ύπουλο τρόπο έναν ακόμα κομβικό μάρτυρα του ναυαγίου, ενώ η Αλίκη κάνει μία τρομερή ανακάλυψη για τον παράνομο δεσμό του Γιώργη με την Ασημίνα.