MEDIA

Τηλεθέαση: Τι είδε το κοινό την Κυριακή στην τηλεόραση - Σειρές και πρωινή ζώνη στο επίκεντρο

Τηλεθέαση: Τι είδε το κοινό την Κυριακή στην τηλεόραση - Σειρές και πρωινή ζώνη στο επίκεντρο

Ποιοι ήταν οι νικητές της Κυριακής στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen

Μία ακόμη Κυριακή που το κοινό «ψήφισε» τα αγαπημένα του προγράμματα μέσω των μετρήσεων τηλεθέασης! Εκπομπές και σειρές είδαν τα ποσοστά τους να απογειώνονται, άλλα όμως περιορίστηκαν… σε χαμηλές πτήσεις με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο!

Χαρακτηριστικά, χθες το πρωί, το μαγκαζίνο του ALPHA «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έκανε 22,8% στο σύνολο και 17,6% στους τηλεθεατές 18-54 αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη δυναμική του. Η Σίσσυ Χρηστίδου με το «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA έκανε 11,6% στο σύνολο και 12,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «I Love ΣΟΥ ΚΟΥ» με τη Μπέττυ Μαγγίρα κράτησε παρέα στο 6,9% του συνόλου και στο 8,9% του δυναμικού κοινού.

Το «Γεια σου», με τη Μαρία Μπακοδήμου, στον ΣΚΑΪ, κατέγραψε 7,9% στο σύνολο και 8,3% στο δυναμικό κοινό δείχνοντας ότι κρατά ένα σταθερό κοινό στους πίνακες της Nielsen.

Στη βραδινή ζώνη, το έκτακτο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» του ALPHA δεν «έκλεψε» την πρωτιά από το σύνολο της «Γης της Ελιάς». Η σειρά του ALPHA σημείωσες 16,9% στο σύνολο και 15,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ η παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA άγγιξε το 22,8% του συνόλου και το 14,6% των τηλεθεατών 18-54.

Το «Ναυάγιο», που πήρε το lead in, έκανε 20,7% στο σύνολο και 13% στο δυναμικό κοινό, ενώ η κωμωδία «Στα σύνορα» του STAR 10,2% και 10,9% αντίστοιχα.

Στη ζώνη των 20.00, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» έκανε 16,7% στο σύνολο και 13,8% στο δυναμικό κοινό. Η κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έκανε 14,6% και 14,8% αντίστοιχα.