MEDIA

Νίκος Υποφάντης: «Όταν ο γιος μου έγινε 10, του μίλησα για τον καρκίνο που πέρασε στα 3,5»

Νίκος Υποφάντης: «Όταν ο γιος μου έγινε 10, του μίλησα για τον καρκίνο που πέρασε στα 3,5»
GLOMEX

Συγκλονίζει ο Νίκος Υποφάντης μιλώντας για την ημέρα που αποκάλυψε στον γιο του ότι μικρός πέρασε καρκίνο.

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Μπαμπά-δες», που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από την ΕΡΤ1, είναι καλεσμένος ο Νίκος Υποφάντης.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για την ημέρα που έμαθε ότι ο γιος του έχει καρκίνο αλλά και για την ημέρα που αποφάσισε να του μιλήσει για αυτό.

«Την αλήθεια στον μεγάλο μου γιο, γι’ αυτό που πέρασε με την περιπέτεια της υγείας του στα 3,5, την κρατούσα μέχρι που έγινε 10,5. Τότε του την είπα. Έπρεπε κάποια στιγμή να του πούμε την αλήθεια, τι έχει περάσει, ότι κινδύνευε η ζωή του από μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Όταν του είπαμε την αλήθεια, το παιδί ζορίστηκε πάρα πολύ. Ήμουν μόνος μου όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι ο γιος μου έχει καρκίνο. Βγαίνοντας, δεν άκουγα ήχους, και νόμιζα ότι δε μπορώ να περπατήσω, ένιωθα να υπάρχει μια αστάθεια κάτω, προσπαθούσα να κοιτάξω στο έδαφος, υπήρχε ασάφεια στους ήχους και τον χώρο. Ο χώρος άρχισε να συστέλλεται και να διαστέλλεται. Δεν είχα αντίληψη εκείνη την ώρα. Δίνεις μάχη. Δίνει μάχη το παιδί το ίδιο, δε θα δώσεις εσύ;» εξομολογείται ο Νίκος Υποφάντης.