MEDIA

Cash or Trash: Πήγε με τζάκετ από βίντεο κλιπ της Μαντόνα και έφυγε μόνο με 400 ευρώ

Cash or Trash: Πήγε με τζάκετ από βίντεο κλιπ της Μαντόνα και έφυγε μόνο με 400 ευρώ

Παίκτης στο Cash or Trash πήγε συλλεκτικό τζάκετ από video clip της Μαντόνα και έφυγε με 400 ευρώ

Στο σημερινό επεισόδιο του Cash or Trash ένα ιδιαίτερο αντικείμενο παρουσίασε ο συγγραφές βιβλίων μαγειρικής, Κωνσταντίνος.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε μπροστά στη Δέσποινα Μοιραράκη με ένα τζιν τζάκετ του Jean Paul Gaultier, που φορούσαν οι χορευτές σε video clip της Μαντόνα.

«Το αγόρασα ως φοιτητής το 1988. Είχαμε κανονίσει με φίλους να πάμε για Πάσχα στη Μύκονο. Πέτυχα αυτό το τζάκετ σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και το πήρα με σκοπό να το φορέσω στη Μύκονο, ήθελα να τους εντυπωσιάσω», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος για το πώς βρήκε το τζάκετ.

«Την παραμονή που ήταν να το φορέσω, εμφανίζεται ο Jean Paul Gaultier στα Ματογιάννια μαζί με τρία μανεκέν, ένα από τα οποία φορούσε το συγκεκριμένο τζάκετ. Μόλις άκουσα την κυρία Ιόλη Χιωτίνη να αναφέρει κάτι για τον Jean Paul Gaultier, θυμήθηκα ότι έχω ένα ρούχο του στη ντουλάπα μου», συνέχισε ο παίκτης.

Ο Θάνος Λούδος έδωσε εκτίμηση 300 ευρώ.

Μπαίνοντας στους κριτές ο παίκτης είπε την ιστορία του και κάποιοι από τους κριτές θέλησαν να δοκιμάσουν το τζιν τζάκετ.

Ο Θάνος Μαρίνης του πρότεινε εκτίμηση 400 ευρώ, την οποία δέχθηκε ο Κωνσταντίνος. Στο τέλος ωστόσο παραδέχθηκε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι θα το βρει κανείς στη διπλάσια τιμή στο ίντερνετ και μάλοιστα σε πολύ κακή κατάσταση.