MEDIA

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2024 στη Γη της Ελιάς και τον Σασμό

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2024 στη Γη της Ελιάς και τον Σασμό

Οι αγαπημένες παραγωγές μυθοπλασίας επιστρέφουν με καταιγιστικές εξελίξεις

Από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 και σταδιακά, με εξαίρεση τις σειρές «Παραλία» και «Κάνε ότι κοιμάσαι», οι παραγωγές μυθοπλασίας θα αρχίσουν να επιστρέφουν στη μικρή οθόνη και στον προγραμματισμό των καναλιών.

Συγκεκριμένα, «Η Γη της Ελιάς» του MEGA θα κάνει ποδαρικό στο νέο έτος την 14η Ιανουαρίου με ένα επεισόδιο-φωτιά. Ο Ισίδωρος αναχωρεί για το Λονδίνο, αφήνοντας την Αμαλία μόνη της στις γιορτές. Η Αρετή και ο Τάσος είναι κι επίσημα μαζί, τη στιγμή που η Βασιλική χωρίζει με τον Φίλιππο κι επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της με το μωρό. Ο Λυκούργος και η Χάιδω προσπαθούν να συνετίσουν τον Φίλιππο, αλλά εκείνος δεν κάνει πίσω. Ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι η Αριάδνη δεν είναι ερωτευμένη με τον Ορέστη και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο άντρας που έχει μπει στη ζωή της. Η Θεοδώρα προχωράει με την έκτρωση και η Μαργαρίτα στέκεται στο πλευρό της. Θυμωμένη από τις εξελίξεις, η Θεοδώρα πιάνει την Ειρήνη και της εξομολογείται πως ο Παρασκευάς τις κορόιδευε και τις δύο.

Μία ημέρα αργότερα, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, στις 15 του μήνα, θα δούμε και το πρώτο επεισόδιο του «Σασμού» στον ALPHA. Ο Αστέρης, ανάστατος από τη φυγή της Αργυρώς, κάνει απέλπιδες προσπάθειες να την εντοπίσει. Η Καλλιόπη απειλεί Θεούς και δαίμονες, δε συνειδητοποιεί ωστόσο, το μεγαλύτερο κίνδυνο που διατρέχει. Η άφιξη του νέου εισαγγελέα, Χρήστου Γιακωβάκη, ανατρέπει τις ισορροπίες. Το άλλοθι του Μανόλη στο Μαθιό του ανοίγει την πόρτα της εξόδου από τη φυλακή, την ώρα που ο Αντρέας συνεχίζει να προετοιμάζει το σχέδιο εξόντωσής του. Η Μαρίνα καταφέρνει να εντοπίσει την Αργυρώ, συνεχίζοντας τις προσπάθειες να μάθει τι είναι αυτό που οδήγησε το παιδί της σε αυτή την παράτολμη κίνηση.

Στο ίδιο κανάλι, την ίδια ημέρα, στις 20.00, θα βγει στον αέρα «Ο παράδεισος των κυριών». Στα πρώτα επεισόδια για το 2024, ο Ντίνος σοκαρισμένος που βλέπει την Μιράντα στο σπίτι των Μπουραντάδων της ζητάει τον λόγο, αλλά για ακόμη μια φορά δεν παίρνει απάντηση ούτε γιατί τον άφησε ούτε γιατί έγραψε το ποσοστό της στον Σίμο. Η Μιράντα του λέει ότι το έκανε γιατί δεν τα έπαιρνε η Αμαλία, αλλά ο Ντίνος δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Η Μιράντα του δίνει ένα φιλί σε μια στιγμή αδυναμίας και η Αμαλία τους βλέπει και η Μιράντα αισθάνεται πολύ άσχημα που τους είδε. Θεωρεί ότι την πλήγωσε για ακόμη μία φορά και το εξομολογείται αργότερα στον Χριστόφορο και αυτός προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Η ιατροδικαστική εξέταση της Νέλλυ δείχνει ότι κάποιος την κακοποίησε. Όμως ο ψυχίατρος του Πάρη μετά από μια κουβέντα μαζί του προτείνει στην Όλγα και στον Σωτήρη να κάνουν εξετάσεις γιατί ο Πάρης μπορεί να ήταν ναρκωμένος.

Η Όλγα επισκέπτεται τη Νέλλυ ζητώντας να μάθει, τι ακριβώς έγινε με τον Πάρη. Τα ψέματα και οι θεατρινισμοί της Νέλλυ δεν την πείθουν. Την ρωτά ευθέως αν κάποιος την πλήρωσε για να πει αυτό το ψέμα και της λέει πως είναι διατιθέμενη να της δώσει περισσότερα για να πει την αλήθεια.