MEDIA

Βασίλης Καρράς: «Έλυσε» τους λογαριασμούς του με τον Πασχάλη Τερζή λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή

Βασίλης Καρράς: «Έλυσε» τους λογαριασμούς του με τον Πασχάλη Τερζή λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή

Ο Βασίλης Καρράς και ο Πασχάλης Τερζής είχαν λύσει τις διαφορές τους, τους τελευταίους τέσσερις μήνες και επικοινωνούσαν αρκετά συχνά

Φίλοι του Βασίλη Καρρά, ερμηνευτές και συγγενείς αποχαιρέτησαν χθες τον Βασίλη Καρρά, με την κηδεία να γίνεται σε κλίμα οδύνης.

Ο δημοσιογράφος Θεολόγος Ηλίου μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» για τον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού και τη σχέση που είχε με τον Πασχάλη Τερζή. Όπως είχε αποκαλύψει και ο Βασίλης Καρράς είχε διακόψει τις σχέσεις του εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς να αποκαλύπτει τον λόγο. Οι δύο ερμηνευτές ωστόσο έλυσαν τις διαφορές τους πριν τέσσερις μήνες και μάλιστα επικοινωνούσαν αρκετά συχνά.

«Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς πριν δύο χρόνια στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις σχέσεις τους. Οι δυο τους και ο Ζαφείρης Μελάς είχαν ξεκινήσει μαζί εδώ στη Θεσσαλονίκη, είχαν μια πολύ στενή φιλία. Για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζουμε, μόνο ο κύριος Τερζής πλέον μπορεί να μας πει, είχαν διακόψει σχέσεις. Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς με πόνο, είχε πει ότι τον πονάει που δεν μιλάνε πια», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Αλλά ο Βασίλης Καρράς, τους τελευταίους μήνες, έλυσε όλους τους λογαριασμούς του, κατάφερε να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα σε αυτή τη σχέση. Και αποκαλύπτουμε σήμερα ότι είχαν επικοινωνήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, που περνούσε πολύ δύσκολα ο Βασίλης Καρράς», είπε ο Θεολόγος Ηλιού.