MEDIA

Survivor: Οι «κλειδωμένες» ομάδες, τα ονόματα που μπαίνουν για ριάλιτι και όλες οι λεπτομέρειες

Survivor: Οι «κλειδωμένες» ομάδες, τα ονόματα που μπαίνουν για ριάλιτι και όλες οι λεπτομέρειες

Είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του Survivor - Αυτοί είναι οι 10 Διάσημοι και οι 10 Μαχητές

Τρία 24ώρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του «Survivor», στον ΣΚΑΪ, και οι 20 πρώτοι παίκτες έχουν ήδη βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαρία Αντωνά και Κρίστη Καθάργια, αποτελούν την ομάδα των διάσημων.

Άγγελος Γεωργουδάκης, Rob James Seymour, Σταμάτης Ταλαδιανός, Φάνης Μπολέτσης, Γιάννης Περπατάρης, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Ιωάννα Τζαβέλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Ανδριάνα Καγιά, Δώρα Νικολή, είναι οι μαχητές.

Ο Γιώργος Λιανός θα βρεθεί, για μία ακόμη φορά στο τιμόνι της παρουσίασης, ενώ το μόνο βέβαιο είναι ότι στην πορεία θα υποδεχτεί κι άλλους παίκτες όπως την αθλήτρια Κέλλυ Αραούζου που έχει ήδη δώσει τα χέρια με την παραγωγή.

Κάθε ριάλιτι… που σέβεται τον εαυτό του, έχει και παίκτες έτοιμους να ανάψουν φωτιές. Στον φετινό κύκλο, αυτόν τον ρόλο θα αναλάβει ο Αλέξης Παππάς που ήδη έχει αφήσει το στίγμα του στην ιστορία του φορμάτ. Ο εκκεντρικός ηθοποιός είχε δημιουργήσει αρκετές κόντρες κατά το παρελθόν και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και φέτος.

Το φετινό «Survivor», όμως, έχει μία σημαντική διαφορά από τις περασμένες σεζόν. Θα βασίζεται κυρίως στην αγωνιστικότητα.

«Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Αλλάζουν οι κανόνες, δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχει το συμβούλιο του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχεται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές των παικτών», είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε πρόσφατη συνέντευξη. Παράλληλα, θα υπάρξουν οικονομικές ρήτρες στις περιπτώσεις παραβίασης κανόνων.

Nα σημειωθεί ότι το «Survivor» θα προβάλλεται από Κυριακή έως και Τετάρτη, στις 21.00, με έναν και μόνο στόχο: την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης.