MEDIA

Survivor - Γιώργος Λιανός: «Οι αποφάσεις και οι κινήσεις των παικτών θα είναι πλέον πιο ατομικές»

Survivor - Γιώργος Λιανός: «Οι αποφάσεις και οι κινήσεις των παικτών θα είναι πλέον πιο ατομικές»

«Θα επικρατήσει ο πιο δυνατός, ο πιο έξυπνος, ο πιο διπλωμάτης» είπε ο Γιώργος Λιανός για το Survivor

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Survivor και ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε συνέντευξη για τον νέο κύκλο.

Ο παρουσιαστής μίλησε στο περιοδικό «Hello» και αναφέρθηκε στην αλλαγή που θα γίνει φέτος στο ριάλιτι, σχετικά με τις αποχωρήσεις των παικτών.

«Οι αποφάσεις και οι κινήσεις των παικτών θα είναι πλέον πιο ατομικές. Ασχέτως αγωνιστικής κατάστασης ή δυναμικής, κάθε παίκτης θα πρέπει να χρησιμοποιεί όλα του τα ατού, ακόμα και τη διπλωματία ή την μπλόφα προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι. Θα επικρατήσει ο πιο δυνατός, ο πιο έξυπνος, ο πιο διπλωμάτης», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα των αποχωρήσεων. «Η στήριξη του κοινού, που εκφραζόταν τόσα χρόνια μέσω ψηφοφορίας, δεν παύει να υπάρχει. Το να συνδεθεί ο κόσμος με έναν παίκτη είναι κάτι ξεχωριστό και πάντα θα υφίσταται. Το Survivor, επειδή έχει μεγάλη διάρκεια, είναι ένας ζωντανός οργανισμός, αφουγκραζόμαστε τι συμβαίνει και λειτουργούμε ανάλογα. Στόχος μας πάντως φέτος είναι να δούμε ένα πιο στρατηγικό παιχνίδι, από το οποίο δεν θα λείπει το αθλητικό στοιχείο. Το θέμα της αποχώρησης θα λύνεται με αυτόν τον τρόπο, με έναν ωραίο αγώνα», δήλωσε.

Τέλος, εξήγησε γιατί έγινε η αλλαγή αυτή. «Πάντα θέλαμε να κάνουμε αυτή τη στροφή και θεωρώ πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες», είπε κλείνοντας.

Η συμφωνία διάσημων και παραγωγής

Τα τρέιλερ έχουν ήδη γυριστεί, ενώ σήμερα και αύριο θα διεξαχθούν τα πρώτα αγωνίσματα. Όλα, λοιπόν, είναι έτοιμα με τις δύο ομάδες να δηλώνουν έτοιμες να βάλουν φωτιά.

Άγγελος Γεωργουδάκης, Rob James Seymour, Σταμάτης Ταλαδιανός, Φάνης Μπολέτσης, Γιάννης Περπατάρης, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Ιωάννα Τζαβέλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Ανδριάνα Καγιά, Δώρα Νικολή, είναι οι μαχητές.

Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαρία Αντωνά και Κρίστη Καθάργια, αποτελούν την ομάδα των διάσημων.

Αρκετοί από τους celebrities θα πάρουν πολλά λεφτά, με τις πληροφορίες να θέλουν παίκτες να λαμβάνουν 10.000 ευρώ την εβδομάδα!

Ωστόσο, υπάρχει μία ακόμη εξαιρετικά σημαντική παράμετρος. «Υπάρχουν παίκτες που ζήτησαν στο πλαίσιο των οικονομικών διαπραγματεύσεων με την εταιρεία παραγωγής, επειδή φοβούνται ότι θα τους εξοντώσουν εύκολα οι Μαχητές, να πληρωθούν για συγκεκριμένες εβδομάδες ακόμα κι αν φύγουν νωρίτερα», αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό Σου Σου».

Βέβαια, τους δικούς του κανόνες ως προς τις πληρωμές έχει βάλει και ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος παραγωγός έχει αποφασίσει ότι -σε περίπτωση παραβίασης κανονισμών- οι συμμετέχοντες θα ζημιώνονται οικονομικά και θα χάνουν μέρος από τα συμφωνηθέντα λεφτά. Με αυτόν τον τρόπο θεωρεί ότι θα αποφευχθούν τα περσινά σκηνικά όπου οι παίκτες έτρωγαν κρυφά και είχαν κινητά τηλέφωνα.