MEDIA

Η Μάγισσα spoiler: Απαγάγουν τη Θεοφανώ

Η Μάγισσα spoiler: Απαγάγουν τη Θεοφανώ

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα», επιστρέφει στην τηελόραση με πολλές εκπλήξεις

Λίγες εβδομάδες αποχής από τη μικρή οθόνη ήταν αρκετές για να λείψει στο κοινό. Η παραγωγή μυθοπλασίας «Η Μάγισσα» επιστρέφει στη συχνότητα του ΑΝΤ1, στις 15 Ιανουαρίου, με ένα συναρπαστικό επεισόδιο.

Ο πύργος των Λασκαραίων προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του, μετά την διαμάχη του Μάρκου και του Μιχαήλ. Ο Σπήλιος μεταβαίνει εσπευσμένα στην Αρεόπολη κι εκεί η Κυπριανή παίρνει μια απόφαση, που θα φέρει στους Γερακάρηδες, καινούριες φουρτούνες.

Ο Τζανής καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, προκειμένου οι Τριβολαίοι να αρπάξουν τη Θεοφανώ από τον πύργο. Τα συναισθήματα της Θεοφανώς για τον Μάρκο, δεν είναι πια τα ίδια, οδηγώντας τη σχέση τους σε αδιέξοδο. Ο Αντρέι με τον Μπακού έρχονται αντιμέτωποι, με μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει. Η έκρηξη μιας αποθήκης, με μπαρούτι, θα προκαλέσει αναστάτωση, φέρνοντας ζωές σε κίνδυνο αλλά και την αρχή του τέλους…

Ο Μάρκος με τον Αντρέι, τον Μπακού και τον Βρώτσο προσπαθούν να βρουν τους Τριβολαίους που έχουν αρπάξει τη Θεοφανώ και η καταδίωξη τους, θα τους οδηγήσει στο αρχοντικό ενός μυστηριώδη άντρα.

Θα αποδειχθεί φίλος ή εχθρός τους; Η Κυπριανή αναστατώνεται ιδιαίτερα καθώς πληροφορείται από τον Σπήλιο, για τη Θεοφανώ. Η Θεοφανώ προσπαθεί να ξεφύγει από τους εχθρούς της. Η νύχτα θα βαφτεί με αίμα και το πνεύμα της Άναχιτ, θα γυρέψει εκδίκηση, με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο.