Γιάννης Βαρδής για Αντώνη Βαρδή: «Τον μπαμπά μου τον γνώρισα καλύτερα στα 19 - Ήταν πολύ ξένος»

Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής καλεσμένοι στο «Στούντιο 4» μιλάνε για τη σχέση που είχαν με τους πατεράδες τους - Όσα αποκάλυψε ο Γιάννης για τον Αντώνη Βαρδή

Γιάννης Βαρδής για Αντώνη Βαρδή: «Τον μπαμπά μου τον γνώρισα καλύτερα στα 19 - Ήταν πολύ ξένος»
GLOMEX
2'

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησαν για τη σχέση που έχουν και είχαν με τους πατέρες τους.

Ειδικότερα ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε ότι γνώρισε καλύτερα τον πατέρα του, Αντώνη μετά τα 19 του και μέχρι τότε ήταν ξένος για εκείνον.

«Τον μπαμπά μου τον γνώρισα καλύτερα από τα 19 και μετά. Μέχρι τα 19 τον έβλεπα όποτε ήθελα και όποτε μπορούσε κι εκείνος λόγω δουλειάς. Συνήθως τον έβλεπα κάποια Σαββατοκύριακα ή κάποιες καθημερινές, κι αυτό για πολύ λίγο. Ένιωθα ότι ήθελα παραπάνω, ότι δε μου έφτανε, ότι ήταν πολύ λίγο. Κι από τη δική του πλευρά ένιωθα ότι δεν το ζούσε, ότι το μυαλό του ήταν αλλού, στη δουλειά, στην προσωπική του σχέση, στη ζωή του γενικά. Στα 19 συγκατοικήσαμε. Τα πρώτα χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ήταν πολύ ξένος, κι εγώ ήμουν ξένος για εκείνον. Εκείνος πάντα πίστευε ότι μοιάζουμε πάρα πολύ σαν χαρακτήρες. Εννοείται πως έχουμε κάποια κοινά αλλά δεν ήμαστε ίδιες προσωπικότητες. Προσπαθούσε λοιπόν όσο μπορούσε, με τον τρόπο του που ήταν αρκετά αυστηρός και πιεστικός, να με κάνει να του μοιάσω ακόμα περισσότερο» είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

«Μου έλεγε να μη βγαίνω, να γυρνάω πιο νωρίς, να μαζεύω τα πράγματά μου. Ήμουν 19 και δεν ήμουν ένα παιδί που δεν άκουγα, άκουγα αλλά προσπαθούσε να μου επιβληθεί ακόμη περισσότερο. Δεν έκανα επανάσταση. Κι εκείνος δεν ήξερε να είναι πατέρας μέχρι τότε. Πέρασαν δυο χρόνια και για καλή μου τύχη, το λέω υπέρ του αυτό, με έπιασε και μου είπε ότι είναι ένας άνθρωπος με τεράστια ελαττώματα και ότι είναι τεράστιο λάθος να προσπαθεί να με κάνει σαν εκείνον. Μου είπε ότι είμαι ελεύθερος. Δε συνέβη κάτι από τη δική μου πλευρά, δε ξέρω πως του ήρθε. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω. Το επεξεργάστηκε πολύ και πολύ καιρό. Από εκείνη τη στιγμή η σχέση μας πήρε μια διαφορετική μορφή και ήρθε η απόλυτη αρμονία. Είναι απίστευτο αυτό. Διορθώνεται μια σχέση. Θα μπορούσα να πω “φεύγω, δε μπορώ άλλο εδώ”. Δε το είπα ποτέ όμως γιατί του είχα τεράστια αδυναμία, πράγμα παράδοξο γιατί δεν τον είχα ζήσει. Με τη μητέρα μου ζούσα τόσα χρόνια, ο πατέρας μου χώρισε κι έφυγε, εγώ όμως του είχα τεράστια αδυναμία, ίσως επειδή μου έλειπε» πρόσθεσε ο Γιάννης Βαρδής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή