MEDIA

Οι επαγγελματίες παίκτες του Survivor

Οι επαγγελματίες παίκτες του Survivor

Το «Survivor» επιστρέφει με συμμετέχοντες… καλά διαβασμένους στην ιστορία του ριάλιτι

Ένα 24ώρο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor στον ΣΚΑΪ και οι 20 παίκτες είναι έτοιμοι για σκληρούς αγώνες και άφθονες δόσεις ριάλιτι.

Αρκετοί εκ των διάσημων έχουν κάνει το πέρασμά τους από προηγούμενους κύκλους του εν λόγω ριάλιτι, έχοντας πλέον εμπειρία στο είδος!

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μία εξ αυτών! Συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2018 μέσα από το «Survivor», όπου κατέκτησε την 2η θέση ενώ ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο για τον κύκλο Ελλάδα-Τουρκία όπου αναδείχτηκε νικήτρια. Την περσινή σεζόν, βρέθηκε στην all star εκδοχή αλλά η διαδρομή διακόπηκε απότομα καθώς αποβλήθηκε! Φέτος, χωρίς να το βάζει κάτω, θα βρεθεί και πάλι στο δεύτερο σπίτι της για να πάρει τη ρεβάνς!

Γνωστή στα λημέρια του «Survivor» και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Για τρίτη χρονιά ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για να ολοκληρώσει αυτό που έχει στο μυαλό της. Η αθλήτρια και σύντροφος του Χρήστου Δάντη βρέθηκε, για πρώτη φορά, στο ριάλιτι το 2022, ενώ πέρυσι δίχασε το κοινό. Ανταγωνιστική και μαχήτρια, δεν ήταν λίγες οι φορές που δημιούργησε έριδες και έντονους τσακωμούς. Φέτος, όπως δηλώνει, έρχεται με δυνατή ψυχολογία και καθόλου άγχος ενώ της έχουν λείψει τα αγωνίσματα στους στίβους μάχης και εκεί ακριβώς θα τα δώσει όλα για το καλό της ομάδας της.

Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος και για τον Αλέξη Παππά. Το 2021 έκανε το πέρασμά του από το «Survivor» και μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε καθώς τα καυστικά του σχόλια, οι καβγάδες που προκάλεσε και το ειρωνικό του ύφος, άφησαν εποχή. Τώρα, 3 χρόνια μετά, κάνει come back και -όπως φαίνεται- είναι έτοιμος για μεγάλα... παιχνίδια στρατηγικής. Το ύφος του, άλλωστε, στο αεροδρόμιο κατά την αποχώρηση για Άγιο Δομίνικο έλεγε πολλά!

Φυσικά, στην πορεία του ριάλιτι, θα δούμε κι άλλους «γνωστούς» να μπαίνουν στο παιχνίδι! Ο Τζέιμς Καφετζής, αν τα θέματα υγείας που έχει του το επιτρέψουν, θα είναι ένας από αυτούς και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ανάψει φωτιές.