MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια παίκτρια αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο - Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Survivor Spoiler: Ποια παίκτρια αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο - Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Τέσσερις παίκτριες της ομάδας των Μαχητών διεκδικούν την παραμονή τους στο Survivor

Νέο επεισόδιο, νέοι στίβοι μάχης στο Survivor με τους Μαχητές να μετρούν την πρώτη απώλεια στην ομάδα τους, καθώς τέσσερις παίκτριες είναι αντιμέτωπες με την πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Διάσημοι από την άλλη έρχονται με ένα σερί 3-0 στους αγώνες ασυλίας και δεν ανησυχούν, ενώ απόψε έχουμε διπλό αγώνα.

Αρχικά στον αγώνα επάθλου οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν σε υγρό στίβο για ένα έπαθλο φαγητού, απολύτως απαραίτητο.

Δεν θα δούμε ακόμα τους μπλε και τους κόκκινους να αγωνίζονται για το κιτ ψαρέματος, καθώς αυτό θα έρθει κατά την δεύτερη εβδομάδα, όπως και στις προηγούμενες σεζόν. Η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει την δυνατότητα να ψαρεύει, ενώ η άλλη ομάδα θα πρέπει να περιμένει δύο εβδομάδες ακόμη για να λάβει και εκείνη τα είδη ψαρέματος στην παραλία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες απόψε το έπαθλο θα κερδίσουν και πάλι οι Διάσημοι, ενώ ο Αλέξης Παππάς δεν θα αφήσει ασχολίαστες τις μικρόεντάσεις μεταξύ των Μαχητών.

Μήπως ματιάζει ο Αλέξης; Γιατί η Ανδριάνα θα έχει έντονο καυγά με τη Χρύσα στην οποία, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ λέει: «Ο Θεός θα στο ξεπληρώσει αυτό το πράγμα».

Αμέσως μετά το έπαθλο έρχεται ο αγώνας αποχώρησης. Στην πραγματικότητα οι παίκτες έχουν προλάβει να ξεκουραστούν, καθώς έγινε την επόμενη ημέρα, οι τηλεθεατές ωστόσο θα παρακολουθήσουν και τους δύο αγώνες απόψε.

Στον πίνακα των στατιστικών της ομάδας των Μαχητών, μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων η Μαριλίνα έχει την καλύτερη θέση, ενώ ακολουθεί η Ανδριάνα και ισοβαθμούν η Ιωάννα με τη Δώρα.

Η Μαριλίνα λοιπόν θα έχει το πλεονέκτημα της επιλογής για την μορφή που θα έχει ο τελικός στόχος. Οι τέσσερις παίκτριες των μπλε θα δείξουν πόσο επιθυμούν την παραμονή τους στο Survivor αφού θα τα δώσουν όλα για να νικήσουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Μαριλίνα φαίνεται πως θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.