MEDIA

Survivor 2024: Οι ασταμάτητοι Διάσημοι και η πρώτη αποχώρηση της χρονιάς

Survivor 2024: Οι ασταμάτητοι Διάσημοι και η πρώτη αποχώρηση της χρονιάς

Survivor: Την πρώτη αποχώρηση από το φετινό Survivor παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Με ένα νέο στίβο μάχης ήρθαν αρχικά αντιμέτωποι οι παίκτες.

Πριν τον αγώνα, η Ανδριάνα ξέσπασε και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, με αφορμή το κακό κλίμα στην παραλία των Μαχητών.

Κόκκινο το έπαθλο φαγητού

Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν τα πάντα για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού.

Νικήτρια, αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά η κόκκινη ομάδα.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες της μπλε ομάδας δεν είναι σε καλή ψυχολογία καθώς μετρούν ήδη τέσσερις σερί ήττες...

Η πρώτη αποχώρηση του φετινού Survivor

Στη συνέχεια, η Δώρα, η Ανδριάνα, η Ιωάννα και η Μαριλίνα κλήθηκαν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς του Survivor 2024, η παίκτρια με την καλύτερη επίδοση μέχρι σήμερα είχε ένα προβάδισμα εκείνη επέλεξε τη μορφή που θα έχει ο τελικός στόχος.

Στον πίνακα των στατιστικών της ομάδας των Μαχητών, μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων η Μαριλίνα είχε την καλύτερη θέση. Η Μαριλίνα λοιπόν είχε το πλεονέκτημα της επιλογής για την μορφή που θα έχει ο τελικός στόχος.

Η Μαριλίνα λοιπόν είχε το πλεονέκτημα της επιλογής για την μορφή που θα έχει ο τελικός στόχος.

Οι τέσσερις παίκτριες των μπλε έδωσαν τα πάντα για την παραμονή τους στο Survivor όμως στο τέλος της δοκιμασίας, η Ανδριάνα ήταν εκείνη που ηττήθηκε από τις τρεις συμπαίκτριες της με αποτέλεσμα να δει και πρώτη την πόρτα της εξόδου από το φετινό Survivor.