MEDIA

Μπέτυ Μαγγίρα για την έξοδο Μητσοτάκη-Μαρέβας: «Ήταν ρομαντικό ραντεβού, της χάιδευε το χέρι»

Μπέτυ Μαγγίρα για την έξοδο Μητσοτάκη-Μαρέβας: «Ήταν ρομαντικό ραντεβού, της χάιδευε το χέρι»

Η παρουσιάστρια εμφανίζεται μαζί με τη Μαρινέλλα στο νυχτερινό κέντρο όπου βρέθηκε το πρωθυπουργικό ζευγάρι

Μία σπάνια βραδινή έξοδο έκανε το βράδυ της Τετάρτης (10/1) ο πρωθυπουργός με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Το πρωθυπουργικό ζεύγος, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Μαρινέλλα και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «I Love Σου Κου» του ANT1 για το παρασκήνιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού με την σύζυγό του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

«Ξέραμε ότι θα έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μαγαζί. Δεν ήταν το θέμα των ημερών; Να μη σας πω πώς έγινε; Έφτασα εκεί και βλέπω ένα τραπεζάκι και λέω “Πού θα κάτσει παιδιά ο πρωθυπουργός;”. Μου λένε εδώ και βλέπω ένα τραπεζάκι μικρό, στο κέντρο. Δεν ήξερα ότι θα έρχονταν οι δυο τους. Το βρήκα καταπληκτικό! Το ότι ήρθαν οι δυο τους σαν ρομαντικό ραντεβού.

Τα ζευγάρια μετά τα παιδιά πρέπει να βγαίνουν και λίγο μόνα τους. Εγώ περίμενα ότι θα έρθει με το υπουργικό συμβούλιο. Ήρθε με τη γυναίκα του, κάθισαν, της αφιέρωνε τραγούδια, της χάιδευε το χέρι. Τραβούσαν βίντεο, εντυπωσιάστηκαν με το πρόγραμμα. Ήρθαν και ήταν πολύ διακριτικοί γενικότερα, πολύ σωστοί. Ο έλεγχος έγινε πολύ διακριτικά. Πρέπει να ελέγχεται ο χώρος. Όλοι τους τραβούσαν βίντεο αλλά δεν έδιναν καμία σημασία. Ήταν πολύ τρυφερός μαζί της. Μου τα είπαν οι γύρω γύρω, εγώ τραγουδούσα», αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε πως στενοχωρήθηκε που το πρωθυπορυγικό ζεύγος δεν την επισκέφθηκε στο καμαρίνι της.

«Δεν ήρθαν στο δικό μου και πολύ στεναχωρήθηκα. Πήγαν μόνο στην κυρία Μαρινέλλα αλλά το καταλαβαίνω. Δεν πειράζει όμως, ήταν ευγενέστατοι και γλυκύτατοι», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μαγγίρα.

Κατά τη βραδινή τους έξοδο, ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του παρήγγειλαν ποτό και έπειτα απόλαυσαν μπέργκερ στο τραπέζι τους.

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η επική απάντηση της Μπακοδήμου στον γιο της για το «εξώδικο»

Survivor 2024 -Μαριλίνα Βακονδίου: Τι τη συνδέει με τη Josephine;

Αργύρης Παπαργυρόπουλος για την περιπέτεια υγείας του: «Στάθηκα πολύ τυχερός με τον ειλεό»