MEDIA

Χριστίνα Βίδου: «Σκοτώθηκε ο πρώην σύντροφός μου, οι συνάδελφοί μου δεν ήθελαν να το μάθω»

Χριστίνα Βίδου: «Σκοτώθηκε ο πρώην σύντροφός μου, οι συνάδελφοί μου δεν ήθελαν να το μάθω»

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου αποκαλύπτει την απώλεια που τη σόκαρε και μίλησε ανοιχτά για την απομόνωση στον εαυτό της επί οκτώ χρόνια

Η Χριστίνα Βίδου ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ μίλησε για τις δυσκολίες του επαγγέλματος και εμπειρίες που έχει βιώσει

«Τότε δεν ήμασταν μαζί. Απλά υπήρχε μία πολύ μεγάλη αγάπη από τη μεριά μου και δυσκολευόμουν να το ξεπεράσω. Τότε στον χώρο εργασίας δεν ήμασταν απλοί συνάδελφοι, ήμασταν φίλοι και ο ένας ήξερε τον άλλον. Ήξεραν τα αισθήματά μου και είπαν μην το μάθει η Χριστίνα. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια της ζωής μου….Εγώ θυμάμαι ότι τότε έκανα μία άρνηση. Ήμουν σίγουρη ότι ζει. Είχα πάει στο νοσοκομείο και ήμουν σίγουρη ότι ζει. Λέω ότι αποκλείεται! Μετά έμαθα ότι δεν υπάρχει αποκλείεται στη ζωή και γιατί σε εμένα.», αποκάλυψε αρχικά η Χριστίνα Βίδου.

Για την απομόνωση που έζησε η δημοσιογράφος ανέφερε: «Οκτώ χρόνια απομονώθηκα εντελώς. Κοιτώντας πίσω κάποια τα έχω ξεχάσει. Δεν θυμάμαι στιγμές της ζωής μου, μόνο να δουλεύω πάρα πολύ. Είπα ότι εγώ δεν θα πληγωθώ ξανά, πόσο εγωιστικό, και έχτισα έναν τεράστιο τοίχο. Πρώτη φορά το λέω. Μεταφορικά δεν ανοίχτηκα σε άνθρωπο και δεν άφησα να με αγγίξει άνθρωπος και κυριολεκτικά έγινα παχύσαρκη, ώστε να μην με πλησιάσει κανείς. Να μην είναι ελκυστικό όλο αυτό. Δεν καταλάβαινα τι έκανα βέβαια. Έχτισα αυτό του να μην το αγγίζει και πειράξει κανείς».