MEDIA

Survivor 2024: Νίκη στις λάσπες για τους Διάσημους – Αυτοί είναι οι τέσσερις αποψινοί μονομάχοι

Survivor 2024: Νίκη στις λάσπες για τους Διάσημους – Αυτοί είναι οι τέσσερις αποψινοί μονομάχοι

Survivor: Οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας της δεύτερης εβδομάδας του παιχνιδιού, ενώ έμαθαν και την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με ένταση στην ομάδα των Κόκκινων.

Συγκεκριμένα η ομάδα των Διασήμων έβγαλε στον τάκο τον Αλέξη Παππά κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στον ίδιο. Ο ίδιος ενοχλήθηκε για την υποψηφιότητα και μιλώντας στην ομάδα του έβαλε στο κάδρο την Κρίστη. Έτσι ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στον Αλέξη και σε μέλη της ομάδας του.

«Δεν θα μπω σε τέτοια παιχνίδια να συγκριθώ με τις άλλες κοπέλες, καταλαβαίνω ότι το σώμα μου ώρα με την ώρα ανεβαίνει οπότε δεν με απασχολεί τίποτα», ανέφερε η Κρίστη.

«Δημιουργείς πρόβλημα χωρίς να υπάρχει», είπε η Ασημίνα στον Αλέξη.

Δεν αρέσει η συμπεριφορά της Ασημίνας

Kεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η συμπεριφορά της Ασημίνας η οποία σχολιάστηκε αρνητικά.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, μετά το τέλος του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου αυτό που μονοπώλησε τη συζήτηση των παικτών αλλά και του κοινού στα social media ήταν η συμπεριφορά της Ασημίνας.

Για ακόμη μια φορά έγινε θέμα η αντιαθλητική της συμπεριφορά, αφού η ίδια συνεχίζει κατά τη διάρκεια των αγώνων να γιουχάρει τους παίκτες της Μπλε ομάδας που βρίσκονται στον στίβο μάχης - αντί να φωνάζει για να ενθαρρύνει μόνο τους συμπαίκτες της.

Ο Φάνης μιλώντας για την Ασημίνα είπε: «Δεν μου άρεσε το σχόλιο της. Ήταν ασεβές και άστοχο αυτό που είπε για τον κόσμο, ο κόσμος κάνει πετυχημένο το project»

Από την άλλη η Μαριλίνα είπε για την Ασημίνα: «Έχει περίεργο χαρακτήρα και την αποφεύγουμε - Δεν είμαστε στο σχολείο».

Η Ασημίνα πάντως δεν φαίνεται να πτοήθηκε από τα λεγόμενα των Μαχητών, αφού όπως είπε και από τους Μπλε πολλοί είναι αυτοί που έχει ακούσει να λένε αντίστοιχα πράγματα στον στίβο μάχης. Βέβαια, ένα από τα βασικά της επιχειρήματα ήταν ότι φέτος δεν υπάρχει ψηφοφορία για να αποχωρήσει κάποιος, οπότε κι αν την λένε οι αντίπαλοί της «φωνακλού» δεν την επηρεάζει καθόλου.

«Πλέον δεν είναι ο κόσμος κριτής για να με λέει φωνακλού. Δεν ήθελα να μιλήσω, νυστάζω. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές στα αυτιά μου ότι δεν μπορεί και δεν το έχει, ρίχνει αλλού και δεν είναι τίποτα» είπε αρχικά η Ασημίνα στο Survivor.

Για τον λόγο που ήταν ειρωνική απέναντι στη Δώρα η Ασημίνα απάντησε: «Έχω έρθει με την προϋπόθεση ότι θα κάνω ό,τι με ευχαριστεί. Δεν το κάνω για να γιουχάρω τα παιδιά, αλλά γιατί νιώθω ότι θα αποσυντονίσει τον αντίπαλο».

Σημειώνεται ότι βλέποντάς τα όλα αυτά το κοινό πλέον και σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές δεν στηρίζει καθόλου την Ασημίνα λόγω της συμπεριφοράς της και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που μνημόνευσαν τον Νίκο Μπάρτζη αναφέροντας πως στο Survivor All Star ο καταλυτικός του ρόλος για την αποβολή της Ασημίνας ήταν ό,τι πιο σωστό έγινε.

Σκληρές μάχες στη λάσπη

Ακολούθησε η μονομαχία των δύο ομάδων με έπαθλο την τρίτη ασυλία.

Παρά το γεγονός ότι οι Μαχητές ήθελαν να συνεχίσουν το σερί των νικών τους οι Διάσημοι δεν τα παράτησαν εύκολα.

Ο αγώνας ασυλίας κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν flag race.

Οι Διάσημοι αγωνίστηκαν με τον Νίκο Γκάνο και την Κατερίνα Δαλάκα ενώ οι Μαχητές με τον Φάνη Μπολέτση και την Δώρα Νικολή.

Οι Διάσημοι, πήραν τη νίκη και έκαναν τους Μαχητές να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και να βγάλουν ξανά υποψήφιο, ενώ ο MVP θα πρέπει να επιλέξει έναν ακόμα υποψήφιο.

Η ψηφοφορία και η ανατροπή

Στη συνέχεια οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν των υποψήφιό τους.

Από την κάλπη βγήκε το όνομα του Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ για τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στην συνέχεια ο παίκτης με το καλύτερο ποσοστό νικών, επέλεξε τον 4ο υποψήφιο ώστε να διαμορφώσει την τελική τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Ο MVP της εβδομάδας Γιάννης Περπατάρης επέλεξε σαν τέταρτο υποψήφιο τον Νίκο Γκάνο.

Η απόφαση του Γιάννης προκάλεσε την έκπληξη αρκετών παιχτών, καθώς οι περισσότεροι πίστευαν πως τέταρτος υποψήφιος θα ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου.

Σήμερα η δεύτερη αποχώρηση

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το δεύτερο αγώνισμα αποχώρησης της χρονιάς, καθώς και ένα αγώνισμα με έπαθλο φαγητό.

Παύλος Παπαδόπουλος, Αλέξης Παππάς, Rob James Seymour και Νίκος Γκάνος. Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι;