MEDIA

Survivor - Spoiler: Ποιοι μονομαχούν απόψε - Αυτός είναι το φαβορί για την αποχώρηση

Survivor - Spoiler: Ποιοι μονομαχούν απόψε - Αυτός είναι το φαβορί για την αποχώρηση

Survivor: Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο 

Οι Διάσημοι κατάφεραν και κέρδισαν στο flag race τους Μαχητές με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Δαλάκα που νίκησε στον τελικό στόχο την Δώρα Νικολή και έστειλε τους αντιπάλους της σε συμβούλιο του νησιού.

Πριν πάνε οι δύο ομάδες στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τον MVP της εβδομάδας, που αυτή την φορά ήταν άντρας απο την ομάδα των Μαχητών και ήταν ο Γιάννης Περπατάρης.

Μετά το τέλος και της τελευταίας ψηφοφορίας οι υποψήφιοι ήταν, ο Rob, ο Αλέξης, ο Παύλος και ο Νίκος.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι το φαβορί να φύγει από το Survivor. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στην τελική μονομαχία, αλλά ο Παύλος δεν το έχει βρει ακόμα με τους στόχους. Θέλει δουλειά πολύ.

Μαριλίνα: «Η Ασημίνα έχει έναν πολύ περίεργο χαρακτήρα, η ειρωνεία της δεν σταματάει»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Μαριλίνα Βακονδίου έκανε παράπονα για τη συμπεριφορά της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Η παίκτρια των Μαχητών εξήγησε πως τόσο εκείνη, όσο και η υπόλοιπη ομάδα έχει ενοχληθεί από την ειρωνεία της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Μαριλίνα είπε για την αντίπαλη παίκτρια: «Η ειρωνεία της δεν σταματάει ποτέ. Αυτό δεν γίνεται μόνο στο συμβούλιο, ξεκίνησε από τον πάγκο. Όπως κάνει πάρα πολλές φορές. Έκανε πάρα πολλά πράγματα χθες, μια που μας γιούχαρε πάρα πολύ έντονα, κάτι που δεν τους αρέσει όταν το κάνουμε εμείς. Μετά, μίλησε άσχημα στη Δώρα, δηλαδή την ειρωνεύτηκε. Αυτό δεν ξέρω αν έχει καταγραφεί στις κάμερες, αλλά όντως την ειρωνεύτηκε. Και θεωρώ ότι και με βάσει ηλικίας, θα έπρεπε να τη σέβεται, γιατί η Δώρα νομίζω είναι κοντά στα 50, ενώ η Ασημίνα είναι 24. Δηλαδή, είναι πάρα πολύ κακό».

Και πρόσθεσε: «Γενικά, έχει έναν πολύ περίεργο χαρακτήρα, αλλά νομίζω ότι το έχουμε καταλάβει όλοι και προσπαθούμε να μη δίνουμε σημασία. Βέβαια, κάποιες φορές δεν μπορούμε να μη δίνουμε σημασία. Κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους σιγά σιγά και να σταματήσουν αυτά, γιατί δεν είμαστε σε σχολείο».