MEDIA

ALPHA: Έρχεται η νέα αστυνομική σειρά «Ο Σκαραβαίος»

ALPHA: Έρχεται η νέα αστυνομική σειρά «Ο Σκαραβαίος»

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές, στη νέα σειρά του ALPHA

Φουλάρει με το πρόγραμμα του Β’ μισού της σεζόν ο ALPHA, καθώς το επόμενο διάστημα θα δούμε πολλές πρεμιέρες. Μία από αυτές θα είναι της σειράς «Ο Σκαραβαίος».

Το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ο Σκαραβαίος είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ... crime. Στο επίκεντρό της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ο επικεφαλής της. Υποθέσεις που σοκάρουν… Ψάχνοντας την αλήθεια θα έλθει αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό… Ο Γιάννης Τσορτέκης στη νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου».

Παράλληλα, δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρώτο τρέιλερ κερδίζοντας τις εντυπώσεις…

«Έχουμε στα χέρια μας ένα υλικό που το δουλεύουμε από πάρα πολλές πλευρές. Ο Μάρκος Αλεξίου έχει ένα αυτοκίνητο, έναν σκαραβαίο και αυτό είναι μια αναφορά στα στοιχεία αυτής τη περσόνας όπως θα τον δούμε. Ειναι οικογενειακό κειμήλιο από τον πατέρα του. Το σενάριο που πήρα στα χέρια μου είναι πολύ καλογραμμένο και πολύ σασπένς. Αναμετριέμαι με αυτό. Θα δούμε ένα παρελθόν που με επηρεάζει. Είναι αυτοτελείς ιστορίες και πυρήνας συνεργατών παραμένει ο ίδιος», δήλωσε στη «Super Κατερίνα» ο πρωταγωνιστής πριν από λίγο καιρό.

Η πρώτη επίσημη αναμένεται τον Φεβρουάριο, ενώ η σειρά θα παίρνει lead in από τον «Σασμό».