MEDIA

Μάγισσα spoiler: Ποια είναι τελικά η μητέρα της Θεοφανούς;

Μάγισσα spoiler: Ποια είναι τελικά η μητέρα της Θεοφανούς;

Η σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται με καταιγιστικά επεισόδια τις επόμενες εβδομάδες…

Έκανε ποδαρικό στο 2024 με δυνατά επεισόδια και οι επόμενες εβδομάδες θα φέρουν πολλές αποκαλύψεις.

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Μάγισσα», επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Η Κυπριανή παίρνει την κατάσταση στα χέρια της κι αποφασίζει να ανακαλύψει αν η Θεοφανώ είναι η κόρη της Αναχιτ. Η Θεοφανώ αποφασίζει να πραγματοποιήσει την επιθυμία του Μάρκου και με τη βοήθεια του Φρίξου και της Αγάθης πηγαίνουν στη σπηλιά που γεννήθηκε. Ο Αντρέι θα παραδεχτεί κάτι στον Κανέλλο που θα τον τρομοκρατήσει. Ο Θράσος υποπτεύεται πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την επιμονή του Μισέλ να παραμείνει στον πύργο τους, ενώ μια νέα ανίερη συμμαχία γεννιέται.

Η αντιπαλότητα που ξεσπάει ανάμεσα στον Μάρκο και τον Αντρέι κινδυνεύει να βγει εκτός ελέγχου, ενώ η Ρηνιώ αποκαλύπτει στον Κανέλλο τα πραγματικά της αισθήματα για τον Αντρέι. Η Κερασίνα είναι βέβαιη ότι ο Τζανής με τη Μεταξία έχουν παράνομο δεσμό και η κατάσταση εκτροχιάζεται. Ο Μόφορης κάνει μια παράτολμη κίνηση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Σπήλιο. Ο Βρώτσος φτάνει στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου του βρέφους, ενώ ένας καινούργιος έρωτας θα «ανθίσει» σε μια πολύ παράξενη βραδιά.

Η σύγκρουση του Σπήλιου με τον Μόφορη θα φέρει αναταράξεις στον πύργο των Γερακάρηδων και οι ισορροπίες θ’ αλλάξουν με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Βρώτσος προσεγγίζει φιλικά τον νούμερο ένα ύποπτο για τον φόνο του βρέφους, μέχρι να καταφέρουν να τον ξεσκεπάσουν.

Η Κυπριανή αποκαλύπτει κάτι στη Δαμιανή, που θα οδηγήσει τις δυο οικογένειες σε επικίνδυνους δρόμους. Ο Σπήλιος λαμβάνει μια επιστολή που θα του αλλάξει τη ζωή. Η Θεοφανώ αποφασίζει να μιλήσει στον Μάρκο για τα πραγματικά αισθήματα που έχει πλέον για εκείνον, αλλά ο Μάρκος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.