MEDIA

Τηλεθέαση: Ο Έρωτας Φυγάς στη μάχη και η μυθοπλασία χωρίς ριάλιτι

Τηλεθέαση: Ο Έρωτας Φυγάς στη μάχη και η μυθοπλασία χωρίς ριάλιτι

Χωρίς «MasterChef» και «Survivor» κύλησε ο προγραμματισμός, το βράδυ της Πέμπτης, με τις σειρές να πρωταγωνιστούν και να προσπαθούν να κερδίσουν λίγο από το χαμένο έδαφος στους πίνακες της Nielsen.

Έτσι, ο «Σασμός» του ALPHA βρέθηκε να κάνει 18,4% στο σύνολο και 16,3% στους τηλεθεατές 18-54. Η μεγάλη επιτυχία του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», κράτησε ένα μεγάλο μερίδιο κοινού στο σύνολο αγγίζοντας το 20%. Στο δυναμικό κοινό, η δραματική σειρά έκανε 16,2%.

Το «Ναυάγιο», που παίρνει το lead in, έκανε 16,8% στο σύνολο και 10,8% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Προξενιό της Ιουλίας» του ALPHA -που έχει ανέβει αρκετά στους πίνακες- έκανε 16,4% και 13,5% αντίστοιχα.

Στο μέτωπο του ΑΝΤ1, είδαμε την πρεμιέρα του σίριαλ «Έρωτας Φυγάς» που μετακόμισε από το OPEN σε νέο τηλεοπτικό σπίτι. Η σειρά εποχής έκανε 12,8% στο σύνολο και 9,5% στους τηλεθεατές 18-54. Τα ποσοστά σίγουρα είναι χαμηλότερα από αυτά που σημείωνε στο OPEN, όμως είναι μόνο η αρχή και ενδεχομένως το κοινό δεν έχει μάθει για την αλλαγή. Τις επόμενες εβδομάδες, η κατάσταση θα είναι πιο ξεκάθαρη.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου, επίσης, η σειρά «Ο πρώτος από εμάς» έκανε 6,2% στο σύνολο και 6,7% στο δυναμικό κοινό.

Οι «Πανθέοι» του ΣΚΑΪ περιορίστηκαν στο 5,4% στο σύνολο και στο 4,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ η «Παραλία» της ΕΡΤ1 έκανε 8,1% και 7,1%.

Στη ζώνη των 20.00, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» σημείωσε 19,3% στο σύνολο και 18% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά εποχής, «Ο παράδεισος των κυριών», στον ALPHA, έκανε 16,3% στο σύνολο και 13,8% στο δυναμικό κοινό.