MEDIA

Survivor: Τρία νέα πρόσωπα πήραν το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Τρία νέα πρόσωπα πήραν το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο

Το επόμενο διάστημα, θα δούμε νέους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης

Προχωρούν οι εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor» πλέον έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό. Η παραγωγή, όμως, θέλει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κι έτσι θα ενδυναμώνει τις ομάδες με νέα πρόσωπα.

Η Μις Ελλάς Ζωή Ασουμανάκη θα μπει στην ομάδα των διασήμων, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Fay’s time». «Είμαι παρά πολύ χαρούμενη που μπαίνω στο “Survivor”, βέβαια περίμενα να μπω με την πρώτη φουρνιά των παικτών. Έκανα λίγο υπομονή και μπαίνω μετά, από τη μια είναι καλό αυτό γιατί έχω δει πώς έχουν κινηθεί οι παίκτες. Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα όταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή ήταν η μητέρα μου. Κυριολεκτικά τσίριζε, μου είπε ”τέλεια, θα σε παρακολουθούμε, θα σε στηρίζουμε αλλά να προσέχεις!”, ξέρεις τώρα οι μαμάδες…», ανέφερε.

Για την προσωπικότητα της και με ποιους θα τα έχει καλά μέσα στο παιχνίδι, είπε: «Θα με χαρακτήριζα δυναμική, τελειομανής και πεισματάρα! Θα έλεγα ότι με όλους θα μπορούσα να τα πάω καλά μέσα στο παιχνίδι αλλά να μην καταπατάς και την καλοσύνη μου γιατί εκεί αλλάζει η Ζωή και γίνεται μια άλλη…». «Από τις αντίπαλες παίκτριες, πολύ καλές αποδόσεις έχει η Δώρα. Δυο φορές που έχει παίξει με την Δαλάκα την έχει κερδίσει. Θα ήθελα να παίξω και με την Δώρα γιατί την θεωρώ δυνατή παίκτρια και γενικά θα ήθελα να ανταγωνίζομαι με άτομα δυναμικά στο στίβο της μάχης», κατέληξε.

Η Aira Adomaityte είναι η νέα παίκτρια που, σε λίγες ημέρες, θα μπει στην ομάδα των μαχητών στο «Survivor». H Aira δεν παρουσιάζεται πρώτη φορά στην τηλεόραση, καθώς την έχουμε δει δύο φορές στην οντισιόν του «GNTM», το 2018 και το 2019. «Δήλωσα συμμετοχή στο “Survivor” γιατί πραγματικά θέλω να τη ζήσω την εμπειρία αυτή, από μικρή ενθουσιαζόμουν με τα αγωνίσματα.

Θα με χαρακτήριζα ανταγωνιστική, ευδιάθετη και… ελπίζω ήσυχη. Αγαπημένος μου νικητής είναι ο Ντάνος. Με αυτόν που θα έρθω πιο κοντά από την ομάδα μου θεωρώ πως είναι η Δώρα, θα τα πήγαινα πολύ καλά», ανέφερε η παίκτρια. «Φεύγοντας αφήνω πίσω μου τη σχέση μου, τον Γιόβαν, που αγαπώ πολύ, τον σκύλο μου Τέσλα, τον μικρό μου αδερφό και τους φίλους μου. Ο σύντροφός μου ευτυχώς το πήρε καλά», είπε η Aira.

«Είπα το ναι στην πρόταση της Acun Medya γιατί ήταν και το timing που ήρθε η πρόταση. Το εμπιστεύομαι το θέμα timing. Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα για την πρόταση του Survivor ήταν η κοπέλα μου. Είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Ευτυχώς με στηρίζει σε όλα. Οι γονείς μου το βλέπουν το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα που θα ενταχθεί στους κόκκινους.

«Στη συμβίωση θα με δυσκολέψει το ροχαλητό, έχω θέμα. Το θυμάμαι και από τον στρατό, μπορούσε να με αφήσει άυπνο. Είμαι κοινωνικός, θαρραλέος και περιπετειώδης. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει λεπτό από το παιχνίδι. Δεν ξέρω να θα έχω πρόβλημα με κάποιον. Πιο κοντά πιστεύω θα έρθω με τον Σάββα και με τον Νίκο Γκάνο», πρόσθεσε. Να σημειωθεί ο ηθοποιός έγινε πολύ γνωστός από τη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», κερδίζοντας το δικό του κοινό. Πλέον, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στον στίβο μάχης του «Survivor»!