MEDIA

Γιώργος Νταλάρας: Χαμός με τις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους

Γιώργος Νταλάρας: Χαμός με τις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους

Χαμός με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από ραδιοφωνικό σταθμό. Οι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης σχολιάζουν όσα είπε

Ποικίλα σχόλια έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σε δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από ραδιοφωνικό σταθμό όπου πήγαινε σε αφιέρωμα για τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Οι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης σχολίασαν τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στους ρεπόρτερ με τους περισσότερους να υπερασπίζονται τα νέα παιδιά που βρέθηκαν έξω από τον σταθμό για μερικές δηλώσεις του και τη Ναταλία Γερμανού να παίρνει το μέρος του για τον τρόπο με τον οποίο οι ρεπόρτερ «περικύκλωσαν» τον ερμηνευτή.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Τι του κάνανε; Τι του είπανε και τον πείραξε τόσο πολύ;»

Η Σίσσυ Χρηστίδου τάχθηκε υπέρ των παιδιών δείχνοντας εκνευρισμένη με τον τρόπο που αντέδρασε ο Γιώργος Νταλάρας.

«Είναι από τις φορές που δεν ξέρεις τι να πεις. Όταν αυτό γίνεται από ανθρώπους που είναι ιστορία για την ελληνική μουσική και τους σέβεσαι, δεν ξέρεις τι να πεις. Εγώ τώρα νιώθω μουδιασμένη. Ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες σε νέα παιδιά που πραγματικά κάνουν δύσκολη δουλειά. Αυτά είναι τα πρώτα σου βήματα, από το πεζοδρόμιο ξεκινήσαμε όλοι. Αυτός ο μηδενισμός, η γελοιότητα, μέσα μπαμπάδες και θείους, «είστε κοτόπουλα», «σας εκμεταλλεύονται», «είστε η ντροπή της ελληνικής κοινωνίας», «αυτό που κάνετε είναι μία γελοιότητα». Τι του κάνανε; Τι του είπανε και τον πείραξε τόσο πολύ;», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Κώστας Τσουρος: «Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια»

Ο Κώστας Τσουρός φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του Γιώργου Νταλάρα.

«Μισό λεπτό, ποιος κρεμάει στα μανταλάκια τον Γιώργο Νταλάρα; Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια με αυτά που είπε. Όταν ένας άνθρωπος που είναι σε αυτό το επίπεδο βγαίνει και κατακρίνει έτσι τα παιδιά που τον περιμένανε για μια δήλωση, αν θέλει, δε του βάλανε το μαχαίρι στον λαιμό. Ποιος τον εκβίασε και πως; Αν δεν θέλει, δεν απαντά και φεύγει μια χαρά ευγενικά. Από εκεί και πέρα εγώ ξέρω ότι έκατσε εκεί 10 λεπτά και λέει όλα αυτά για τα παιδιά. Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια. Έθιξε κάποια ζητήματα που ενδεχομένως να πρόσβαλλαν κάποιους ανθρώπους. Πόσος φορές έχει δώσει συναυλία ή έχει δουλέψει κάπου και έχουν πει συνάδελφοι να πάνε και αρνείται;», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός:

Πρόσθεσε δε: «Πάντα λέγανε ότι δεν κάνει δηλώσεις, να τα λέμε όλα. Έχει δώσει προγραμματισμένες συνεντεύξεις, όταν θέλουν οι δημοσιογράφοι να πάνε να μιλήσει για τη δουλειά του, από τις δημόσιες σχέσεις λένε: όχι δε κάνει δηλώσεις».

Ναταλία Γερμανού: «Μας άδειασε όλους και πολύ καλά μας έκανε»

Η Ναταλία Γερμανού από την άλλη υπερασπίστηκε τον Γιώργο Νταλάρα λέγοντας ότι «καλά μας έκανε».

«Έχω την αίσθηση πως σε λίγο παραπάνω από τα μισά ελληνικά σπίτια αυτή τη στιγμή έχουν σηκωθεί και χειροκροτάνε όρθιοι τον Γιώργο Νταλάρα για κάποιο λόγο. Την έχετε και εσείς αυτή την αίσθηση; Είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Είπε την γνώμη του σε κάτι. Πήγε να δώσει μια ραδιοφωνική συνέντευξη για τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον περιμένουμε όλοι, δε βγάζω καθόλου την ουρά μας απ' εξώ, για να τον ρωτήσουμε ποια είναι η γνώμη του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η... γνώμη του.», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Και μας άδειασε όλους και πολύ καλά μας έκανε. "Θα μείνετε σε αυτά αν δεν ασχολείστε με τίποτα άλλο" είπε. Αυτός ο άνθρωπος υπηρετεί τη μουσική από το 1969. Άρα εμείς αφού πάμε και τον τσιγκλάμε;» είπε η Ναταλία Γερμανού υπερασπιζόμενη τον Γιώργο Νταλάρα.

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μπορεί να λέει τη δουλειά μου γελοία»

Θέση υπέρ των δημοσιογράφων πήρε και η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της «I love ΣΟΥΚΟΥ»

«Είναι κρίμα πάντως ένας καλλιτέχνης τόσο μεγάλος, αυτού του βεληνεκούς και αυτής της πορείας να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Έστω κι αν έχει εν μέρει δίκιο και δεν συμφωνεί με το να σε περιμένουν οι δημοσιογράφοι για να τους κάνεις δηλώσεις απροειδοποίητα για κάτι που εσύ έχεις πει. Όταν κάνεις μία δημόσια τοποθέτηση, θα πρέπει να περιμένεις ότι αυτό θα έχει και μία αντίδραση, ένας αντίλογος», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Τα παιδιά, όπως καταλαβαίνετε, δεν πήγαν να κάνουν αφιέρωμα στον Τσιτσάνη. Κάνουν μία δουλειά και οποιαδήποτε δουλειά δεν είναι ντροπή. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να κρίνει τη δουλειά μου, έχει όμως δικαίωμα να έχει άποψη. Δεν μπορεί να λέει τη δουλειά μου γελοία. Θεωρώ ότι το χάνει το δίκιο του ο κύριος Νταλάρας με τον τρόπο που το έθεσε», σχολίασε.

Στο τέλος πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να λες ότι αυτό που κάνεις είναι ντροπή και να αναφέρεις γονείς και θείους, ότι αν δουν αυτό που κάνεις, είναι ντροπή. Γιατί αυτό το κορίτσι δεν ξέρει ο κύριος Νταλάρας αν εξαρτάται η βιοποριστική του συνθήκη από αυτή τη δουλειά».