MEDIA

Famagusta: Η υψηλή τηλεθέαση απέναντι στο Survivor και spoiler για τη συνέχεια

Famagusta: Η υψηλή τηλεθέαση απέναντι στο Survivor και spoiler για τη συνέχεια

Η νέα σειρά του MEGA ήρθε με φόρα στη βραδινή ζώνη για να συγκινήσει

Το βράδυ της Κυριακής, η πολυσυζητημένη παραγωγή μυθοπλασίας «Famagusta» έκανε πρεμιέρα στη συχνότητα του MEGA και προκάλεσε αίσθηση. Το κοινό καθηλώθηκε, ενώ οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν τις μοναδικές ερμηνείες και τις δυνατές σκηνές.

Οι τηλεθεατές αντάμειψαν τους συντελεστές με υψηλά ποσοστά, που μεταφράστηκαν σε 30,5% στο σύνολο και 23,9% στο δυναμικό κοινό. Το «Ναυάγιο», που πήρε το lead in, έκανε 19,2% στο σύνολο και 13,1% στους τηλεθεατές 18-54.

Το «Survivor», που βρέθηκε απέναντι, έκανε 16,6% στο σύνολο και 14,1% στο δυναμικό κοινό κρατώντας ένα μερίδιο κοινού.

Το «Famagusta», που αναμένεται να προβάλλεται μία ακόμη ημέρα μέσα στην εβδομάδα το επόμενο διάστημα, θα συνεχίσει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον.

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου μίλησε στο queen.gr για το σίριαλ κι εκτός των άλλων έδωσε κι ένα σπόιλερ για την σχέση της Κατερίνας, που υποδύεται, με τον Μάικλ που ενσαρκώνει ο Χρήστος Λούλης.

«Είμαστε ζευγάρι εδώ και 2 χρόνια, αλλά μετά το ντοκιμαντέρ που κάνουμε στην Κύπρο αλλάζει η συμπεριφορά του, γίνεται λίγο απόμακρος. Φτάνει στο σημείο να μου ζητήσει όχι μόνο να χωρίσουμε, αλλά και να φύγω από τη δουλειά», δήλωσε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

«Η Κατερίνα νιώθει πληγωμένη και αδικημένη, επειδή δεν της έχει φερθεί καθόλου καλά ο Μάικλ, την έχει βάλει στο περιθώριο. Αισθάνεται και ξένη εντελώς γιατί δεν έχει ζήσει όπως εκείνος στην Κύπρο. Θα κάνει μία ακραία πράξη στη συνέχεια, που είναι παράλογη, όπως παράλογα ήταν και εκείνα που γίνονταν στον πόλεμο. Μετά από αυτό αναγκάζεται πια να επιστρέψει στο Λονδίνο», πρόσθεσε.