MEDIA

My Style Rocks: Ξεκινά η εβδομάδα του τελικού - Όσα θα δούμε

My Style Rocks: Ξεκινά η εβδομάδα του τελικού - Όσα θα δούμε
GLOMEX

Το My style rocks θα αποχαιρετίσει το κοινό, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει ο καινούργιος κύκλος

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε το κοινό στο τελευταίο Gala του πρώτου κύκλου του «My style rocks». Με την αποχώρηση της Έφης Στεφάνου και την Απολλεών να αναδεικνύεται νικήτρια της εβδομάδας, «κλείδωσαν» οι 7 διαγωνιζόμενες που περνάνε στην εβδομάδα του τελικού.

Απολλεών, Μιμή, Διονυσία, Αμάντα, Γεωργία, Μορτασία και Χριστιάννα, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις στιλιστικές εντυπώσεις στην τελευταία αυτή εβδομάδα που θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Η Κόνι Μεταξά, η Χριστίνα Κοντοβά, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, θα περάσουν από το στούντιο του «My style rocks» ως guest κριτές σχολιάζοντας τις φιναλίστ και βάζοντας αλατοπίπερο στα επεισόδια της τελικής ευθείας.

Στέλιος Κουδουνάρης, Σοφία Χατζηπαντελή, Δημήτρης Σκουλός, αναμένουν να κρίνουν τις επτά κυρίες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό ο κόσμος θα αναδείξει τη μεγάλη νικήτρια.

Την επόμενη Παρασκευή, το κοινό θα παρακολουθήσει τον τελικό ενώ μετά θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος με καινούργιες παίκτριες και πολλές αλλαγές.

Το μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τη νέα σύνθεση της, αφού οι απώλειες θα είναι πολλές. Δημήτρης Σκουλός και Σοφία Χατζηπαντελή φεύγουν και δύο νέα πρόσωπα έρχονται!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης παραμένει σταθερή αξία και υποδέχεται έναν παλιό γνώριμο του «My style rocks» - τον Λάκη Γαβαλά. Ο εκκεντρικός μετρ της μόδας έχει περάσει ξανά από το συγκεκριμένο πόστο και το μόνο βέβαιο είναι ότι οι ατάκες του θα δώσουν άλλη αίσθηση. Την παρέα θα ολοκληρώσει η εντυπωσιακή Έβελυν Καζαντζόγλου.

Influencer, μοντέλο, με δεκάδες συνεργασίες και φωτογραφίσεις στο ενεργητικό της, ambassador μεγάλων οίκων, η Έβελυν θα χαρίσει με την παρουσία της αίγλη στο ριάλιτι και σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη του κοινού.

Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα βρίσκεται ξανά στην κεντρική παρουσίαση, αφού τα στελέχη του ΣΚΑΪ είναι απόλυτα ικανοποιημένα από την ενέργεια και τη «ζεστασιά» που δίνει στο πρότζεκτ.