MEDIA

Κατερίνα Τσάβαλου για παρένθετες μητέρες: «Πώς αφού γεννήσεις το δίνεις επειδή έκανες συμφωνία;»

Κατερίνα Τσάβαλου για παρένθετες μητέρες: «Πώς αφού γεννήσεις το δίνεις επειδή έκανες συμφωνία;»
GLOMEX

Η Κατερίνα Τσάβαλου πιστεύει στην οικογένεια το μοίρασμα ενώ αποκαλύπτει ότι δεν είναι υπέρ της παρένθετης μητέρας

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Κατερίνα Τσάβαλου για μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η ηθοποιός μίλησε για τη σημασία της οικογένειας ενώ αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τον τρόπο που λειτουργούν οι παρένθετες μητέρες.

«Απολαμβάνω χρόνο με την κόρη μου και ήρθε να με δει και στο θέατρο. Στους "Κουραμπιέδες με χιόνι" δεν θέλω να με δει γιατί κάνω ένα ρόλο πιο σκοτεινό. Πιστεύω πρώτα στην οικογένεια και το μοίρασμα και μετά ότι θέλω να κάνω ένα παιδί. Εγώ δεν θα ήθελα να μεγαλώσω μόνη μου ένα παιδί.», αποκάλυψε.

Σε σχέση με την παρένθετη μητέρα η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τις παρένθετες μητέρες. Πώς κυοφορείς ένα μωρό, ζεις το θαύμα και αφού το γεννήσεις να το δίνεις επειδή έχεις κάνει συμφωνία; Ήθελα πάντα να γίνω μάνα. Το παιδί μου είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει, με αξίωσε ο θεός να γίνω μάνα και το εννοώ».

Η Κατερίνα Τσάβαλου εξομολογήθηκεότι έχει βιώσει μπούλινγκ λόγω υποθυροειδισμού μετά την εγκυμοσύνη: «Στον Έλληνα αρέσει να σχολιάζει και είμαστε ρατσιστές».

Για τον συνδυασμό επαγγέλματος και οικογένειας είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός: «Βοηθάει ο σύζυγός μου αλλά εγώ έχω μάθει να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Έχει τύχει να μπω τα ταμείο ανεργίας».

Στο τέλος αποκάλυψε ότι της είχε γίνει πρόταση για το Survivor αλλά την αρνήθηκε.