MEDIA

Ελένη Βιτάλη: Κάποιες κοπέλες σε πάνελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;

Ελένη Βιτάλη: Κάποιες κοπέλες σε πάνελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε στην εκπομπή μια προσωπική εμπειρία της από όταν 15 αλλά και τις μουσικές της προτιμήσεις

Η Ελένη Βιτάλη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τα τηλεοπτικά πάνελ, αλλά και τις δηλώσεις της που έχουν παρεξηγηθεί πολλές φορές.

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε στην εκπομπή μια προσωπική εμπειρία της από όταν 15 αλλά και τις μουσικές της προτιμήσεις: «Στα 15 μου ένας μουσικός, για να με κόψει, με ρώτησε ποια τραγουδίστρια θαυμάζω κι απάντησα την Μαρινέλλα. Ακούω σήμερα να γράφονται καλά τραγούδια, όμως η εποχή είναι διαφορετική. Θα ακούσω και τραπ μουσική, αλλά δεν μπορώ να νιώσω το ίδιο όπως με τα λαϊκά τραγούδια».

Αργότερα ανέφερε την επιθυμία της να έχει μερικά χρόνια ακόμα στον χώρο του τραγουδιού: «Θα ήθελα να μου δώσει ο Θεός λίγα χρόνια ακόμα, όποιο είναι το θέλημά Του. Δεν τον φοβάμαι τον θάνατο. Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν η απώλεια του πατέρα μου. Ένιωσα ότι ορφάνεψα, όταν έφυγε η μητέρα μου. Τα παλιά χρόνια, όταν δεν είχαμε χρήματα, η μητέρα μου που ήταν καλύτερη τραγουδίστρια από έμενα, έψαχνε αν υπάρχει σκάλα για να καθαρίσει. Δεν τη φοβόταν τη ζωή και καμαρώνω για εκείνη», είπε.

Συνέχισε μιλώντας για τις δηλώσεις της, που πολλές φορές παρεξηγούνται στην τηλεόραση: «Επειδή είμαι αυθόρμητη, τα λεγόμενά μου έχουν παρεξηγηθεί πολλές φορές στην τηλεόραση, για αυτό προσέχω πια. Στα τηλεοπτικά πάνελ, δουλειά τους είναι να βρουν κάτι από αυτά που λέω για να τους ενοχλήσει, αλλιώς πώς θα βγάλουν μεροκάματο; Κάποια στιγμή σε ένα πάνελ που σχολίαζαν τα λεγόμενά μου, είδα μία ξανθιά κοπέλα να πετάγεται και να με κρίνει, γέλασα πολύ».

Η Ελένη Βιτάλη πρόσθεσε: «Όλες αυτές οι κοπέλες είναι περισσότερο μορφωμένες από εμένα, εγώ το γυμνάσιο έβγαλα, όμως μαζί τους δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά. Αναρωτιέμαι βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;».