MEDIA

Famagusta: Το νέο επεισόδιο και οι συζητήσεις με διεθνείς πλατφόρμες

Famagusta: Το νέο επεισόδιο και οι συζητήσεις με διεθνείς πλατφόρμες

Η σειρά του MEGA θα απασχολήσει ιδιαίτερα

Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου έχουν ενώσει, ξανά, τις δυνάμεις τους στη μεγάλη παραγωγή του MEGA με τίτλο «Famagusta». Η σειρά, από το πρώτο επεισόδιο, κέρδισε τις εντυπώσεις και αναμένεται να συζητηθεί ιδιαίτερα.

Απόψε, στις 21.00,θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο με συναρπαστικές εξελίξεις και δυνατές σκηνές. Η εξαφάνιση της Ελένης έχει προκαλέσει εκνευρισμό και ανησυχία στην οικογένεια Σέκερη. Την ίδια ώρα ο Θοδωρής προσπαθεί να επανακτήσει την ψυχραιμία του, ενώ εκμυστηρεύεται στον φίλο του, τον Κλεάνθη, τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο Παύλος, ο μεγαλύτερος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα, μετά τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του, προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον γιο του.

Η εν διαστάσει σύζυγός του, Ιφιγένεια, αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και του ζητάει να είναι ξανά μαζί, έστω και γι’ αυτούς τους λίγους μήνες που του απομένουν. Ο Μάικλ ζητάει από τον Παύλο να πείσει την Χριστίνα να δώσει τη μαρτυρία της για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Ο Τεύκρος, η σχέση της Δάφνης, επιστρέφει από το Λονδίνο κι ασχολείται ενεργά με την φάρμα της οικογένειας. Η Δάφνη αναζητά την Ελένη στο σπίτι του Μάικλ, από τον οποίο μαθαίνει πως εκείνη είχε σχέση με έναν παντρεμένο. Ο σκύλος όμως της αγνοούμενης, θα φέρει στο φως το μυστικό που κρύβεται στο πηγάδι…


Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα 24 επεισόδια που υπογράφει η dream team της μυθοπλασίας, έχει χωριστεί σε τρεις κύκλους των οκτώ επεισοδίων. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιθυμία της παραγωγής το «Famagusta» να περάσει τα σύνορα και να προβληθεί σε διεθνείς πλατφόρμες.

Ο Αντρέας Γεωργίου, μιλώντας σε κυπριακό περιοδικό, παραδέχτηκε πριν από λίγες ημέρες: «Υπάρχει ήδη εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον -και όχι από μία μόνο πλατφόρμα- για προβολή της σειράς στο εξωτερικό. Είμαστε σε κάποιες διαδικασίες, όμως, ακόμη, κι έτσι δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι επίσημα. Αλλά αυτό με χαροποιεί αφάνταστα».