MEDIA

Δυνατή εβδομάδα για τις σειρές της TV – Όσα θα δούμε

Δυνατή εβδομάδα για τις σειρές της TV – Όσα θα δούμε

Με πολλές εξελίξεις ξεκινά η εβδομάδα στις παραγωγές μυθοπλασίας

Πρωταγωνίστριες στη βραδινή ζώνη, οι σειρές έρχονται με δυνατά επεισόδια και καταιγιστικές εξελίξεις απόψε…

O Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Ο Πάρης, ανησυχεί για την Νέλλυ και θέλει να πάει στο σπίτι της, να δει αν είναι καλά. Η Γεωργία και η Όλγα προσπαθούν να τον αποτρέψουν, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Όταν, ο Πάρης, πηγαίνει τελικά να την βρει, αντικρίζει κάτι που τον κάνει να παγώσει… Τρέμοντας, παίρνει τηλέφωνο και ενημερώνει για το τι έχει συμβεί. Ο Σωτήρης, τρέχει να τον βρει και προσπαθεί, όσο μπορεί, να τον προστατέψει. Ο Ρένος, αποκαλύπτει στον Στέφανο, πολύ σοβαρά πράγματα για το παρελθόν του. Ο Σίμος, ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για την Αμαλία… Όλα, όμως, θα καταστραφούν, από μια αναπάντεχη επίσκεψη… Ο Ντίνος, ζητάει από την Αμαλία να τον βοηθήσει.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Ο Φίλιππος τα ξαναβρίσκει με τη Βασιλική δίνοντας μεγάλη χαρά στη Χάιδω, καθώς η επανασύνδεση του ζευγαριού συμπίπτει με την ημέρα των γενεθλίων της. Παράλληλα, ο Λυκούργος ετοιμάζει πάρτι-έκπληξη. Η Αθηνά αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στη Φιλιώ για όσα σκαρφίζεται προκειμένου να την αποτρέψει από το να συναντά τον Τζον. Η μικρή όμως αισθάνεται ότι είναι βάρος και αναζητά «καταφύγιο» στο σπίτι της Μαργαρίτας. Η Δήμητρα συνεχίζει να δουλεύει στο σπίτι του Ρουσσέα, ενώ ο Κουράκος την παρακολουθεί στα κρυφά με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη μυστική αποστολή. Ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Λυκούργο για τη διατροφή που είναι διατεθειμένος να δώσει στην Ασπασία. Η Αριάδνη συναντά τυχαία στον δρόμο την Ιουλία και για πρώτη φορά κοντοστέκεται και τη χαιρετάει.

Σασμός, ALPHA 21.00

Ο εισαγγελέας αποδεικνύει ότι δεν σκοπεύει να χαριστεί σε κανέναν ανοίγοντας εκ νέου μια υπόθεση που θα φέρει ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Αντώνης με τη σειρά του αναγκάζεται να μην απαντήσει με ειλικρίνεια σε ορισμένες ερωτήσεις του Γιακωβάκη. Ο Αστέρης βασανίζεται, αφού υποχρεώνεται να πει ψέματα στη γυναίκα της ζωής του αν θέλει να διατηρήσει τις ισορροπίες μεταξύ των δύο οικογενειών. Η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται στο αν έχει αδικήσει την Βασιλική και προσπαθεί να την προσεγγίσει. Η Μαρίνα με τη Θοδώρα συναντιούνται ξανά, αυτήν τη φορά, όμως, δεν έχουν περιθώρια να μην μιλήσουν ανοιχτά. Ο Μανόλης και η Τζένη θα γίνουν μάρτυρες σε ένα σκηνικό που θα τους προβληματίσει, ενώ ο Αντρέας ετοιμάζεται να κάνει μια πρόταση στην Καλλιόπη.

Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

Η Θεοφανώ μέρα με τη μέρα βλέπει να χάνει από κοντά της και τους λιγοστούς συμμάχους που έχει, ενώ η ξαφνική αποχώρηση του Αντρέι από τον πύργο και η ταυτόχρονη απουσία του Μάρκου θα την αναστατώσουν. Ο Σπήλιος με τον Θράσο και τον Μισέλ μεταβαίνουν στην Αρεόπολη, μετά την προθυμία των καπεταναίων να εντάξουν τον Σπήλιο στο συμβούλιό τους. Θα γίνει το όνειρό του πραγματικότητα ή πρόκειται για κάποια παγίδα; Ο Μάρκος περιμένει τον Αντρέι για την αποφασισμένη συνάντησή τους, αλλά, όταν εκείνος εμφανιστεί, τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή. Ο πύργος των Λασκαραίων θα σειστεί έπειτα από μια τρομακτική αποκάλυψη.

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Η Αννα προλαβαίνει τον Λημνιό πριν σκοτώσει τον Μάκη. Τι συνέπειες επιφέρει η πράξη της; Πού εστιάζει η έρευνα της Αστυνομίας; Ποιες συνέπειες φοβάται η Δάφνη ότι θα επιφέρει στην παράταξή της η αλήθεια για τον Λημνιό; Η Χρύσα υποπτεύεται την Αννα για μεθοδευμένο σχέδιο και πιέζει τον Μάκη για λεπτομέρειες. Πώς ήξερε ότι θα τον ακολουθήσει ο Λημνιός; Η Αννα και ο Πέτρος καταθέτουν ότι είχε ζητήσει τη βοήθειά τους ο φοιτητής και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν. Ποια είναι η σχέση του μαθητή που επιστρέφει από την αποβολή για τα ναρκωτικά με την Αμάντα; Ποιες εξηγήσεις προσπαθεί να της δώσει για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της; Ο Ικαρος τιμωρεί τον Μάκη για τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών από το νομικό γραφείο του και δεν τον δέχεται πλέον ως φοιτητή.

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Οι ανακρίσεις για την εύρεση του δολοφόνου του Άκη συνεχίζονται από τον Δημήτρη και τον Ανδρέα που έχουν και οι δυο εμπλεκόμενα συγγενικά τους πρόσωπα στην υπόθεση. Η Άννα δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι δικοί της άνθρωποι της έκρυβαν ένα τόσο μεγάλο μυστικό και φαίνεται αποφασισμένη να μην τους συγχωρήσει. Ο έρωτας του Σταύρου και της Αγγελικής δοκιμάζεται ύστερα από την ατυχή πρόταση γάμου. Η αποκάλυψη που κάνει ο Γεράσιμος στον Σπύρο για τη Μελίνα και τον μικρό Μιχαήλ οδηγεί τον Σπύρο να τον διώξει από το σπίτι. Ο Θοδωρής ακολουθεί τον παππού του και μαθαίνει το μυστικό που κρύβει τόσον καιρό... Οι σχέσεις των δύο οικογενειών δοκιμάζονται περισσότερο, με την λύση της υπόθεσης της δολοφονίας του Άκη να πλησιάζει όλο και πιο κοντά.

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Η κλοπή ενός ποδηλάτου φέρνει αναστάτωση στο κοινόβιο των χίπηδων, καθώς ο Στιβ βρίσκεται σε δίλημμα για το αν πρέπει να καταδώσει στην Αστυνομία τον κλέφτη. Μπορεί η αποκάλυψη να στρέψει όλα τα φώτα και πάλι στην κοινότητα των χίπηδων και να ξυπνήσει τα αρνητικά συναισθήματα των κατοίκων του χωριού ενάντια στους χίπηδες. Παράλληλα, η Κερασία αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της μετά τον χωρισμό της με τον Γράντο και απολαμβάνει τη ζωή της ως ελεύθερη γυναίκα. Σε αυτήν τη διαδρομή του χωρισμού, ο παπα-Νικόλας θα συμπαρασταθεί με όλη του την ψυχή στην κόρη του, καθώς νιώθει υπεύθυνος που δεν την προστάτευσε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παράλληλα κουβαλά ακόμα το βάρος της εξομολόγησης του Γράντου. Ταυτόχρονα, ο Διονύσης μαθαίνει για τον χωρισμό του Γράντου με την Κερασία και προσπαθεί να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός. Παράλληλα, σε μια κουβέντα με τον παπα-Νικόλα επανέρχονται οι ανησυχίες σχετικά με τη βίαιη συμπεριφορά του Γράντου.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Ο Αγγελος προσπαθεί να μεταπείσει τον Μάκη για τη Λίνα. Ο Παντελίδης υποψιάζεται πως η Αλίκη έχει αλλάξει στρατόπεδο και καταστρώνει ένα σχέδιο για να την παγιδέψει. Ο Τρύφωνας γνωρίζεται με τον Πέτρο και μια συμπάθεια γεννιέται. Πώς θα αντιδράσει όμως ο Πέτρος, όταν ο Τρύφωνας τον προσκαλέσει στον γάμο της Ειρήνης; Ο Πέτρος αρνείται την πρόσκληση για τον γάμο της Ειρήνης, ενώ ο Ιπποκράτης κάνει όνειρα για τους γαμήλιους εορτασμούς. Ο Μάκης έχει ένα ατύχημα στη δουλειά του. Η Λίνα το μαθαίνει και ανησυχεί. Προσπαθεί να τον πλησιάσει, αλλά εκείνος είναι ακόμα ανένδοτος. Θα ξανασκεφτεί τον χωρισμό τους; Η παγίδα που έστησε ο Παντελίδης στην Αλίκη δουλεύει και το διπλό παιχνίδι που του παίζει αποκαλύπτεται. Στην Κρήτη, η Θεοδώρα μαθαίνει ότι οι γονείς της χρωστάνε στον Δημήτρη, ενώ ο Στέφανος αποφασίζει να της κάνει μια έκπληξη στο γραφείο.