MEDIA

Φαίη Σκορδά: Τα σχόλια για την «άδεια» καρέκλα της και η απάντηση της εκπομπής

Φαίη Σκορδά: Τα σχόλια για την «άδεια» καρέκλα της και η απάντηση της εκπομπής

Η Φαίη Σκορδά απουσιάζει από το «Fay’s Time», ωστόσο η καρέκλα της παραμένει άδεια με το πλάνο να σχολιάζεται από άλλους παρουσιαστές.

Δύσκολες στιγμές περνά η Φαίη Σκορδά, τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. Η εκπομπή «Fay’s Time», στον ΣΚΑΪ, βγαίνει στον αέρα με τους συνεργάτες της να αναλαμβάνουν τα ηνία και η καρέκλα της Φαίης να είναι άδεια.

Αυτό δεν πέρασε ασχολίαστο από παρουσιαστές και φίλους της Φαίης, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να ανοίγει τον ασκό και να δηλώνει: «Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα, για να μην πω ότι ήταν ό,τι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο μας, το να βγει κανονικά στον αέρα η εκπομπή της Φαίης. Είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτός ο όμιλος, από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτό το κανάλι. Ξαφνικά χάνει τον πατέρα της η παρουσιάστριά σου και τις θες να κερδίσεις βγάζοντας μια εκπομπή; Τα νούμερα; Τα εμπορικά;»...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Τετάρτης, σχολίασε τα παραπάνω λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ίσως αυτό το αιφνίδιο, που δεν έχεις προετοιμαστεί. Στον ΣΚΑΪ τα ζύγισαν και αποφάσισαν ότι πρέπει να βγει η εκπομπή στον αέρα. Ήταν λίγο σαν μνημόσυνο. Αλλά από τη στιγμή που ο σταθμός αποφάσισε για τους δικούς του λόγους – καλώς ή κακώς – ότι η εκπομπή πρέπει να βγει, πρέπει να το στήσεις με τέτοιον τρόπο… Είναι επιχειρήσεις τα κανάλια». «Ήταν τόσο έντονη η παρουσία-απουσία της Φαίης, που δημιουργούσε και μια αμηχανία», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του «Happy Day». «Εμένα δεν μου άρεσε αυτό που είδα με την άδεια καρέκλα. Ήταν σαν να συνέβη κάτι κακό στην ίδια, ήταν στημένο περίεργα», παρατήρησε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή της Φαίης Σκορδά παρά την απώλεια του πατέρα της σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της το πρωινό της Τετάρτης. «Θα πω ένα μπράβο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την τοποθέτηση που έκανε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Ουσιαστικά έριξε βολές στον ΣΚΑΪ. Για ποιον λόγο την ώρα που έχει συμβεί κάτι τόσο τραγικό στην παρουσιάστρια – έχασε τον πατέρα της ξαφνικά η κοπέλα – βγάλανε εκπομπή στον αέρα;», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Δεν φταίνε οι συνεργάτες της σε καμία περίπτωση, τους υποχρέωσαν. Είναι σαν να μην σέβονται την παρουσιάστρια, της οποίας της έχει συμβεί εκείνη τη στιγμή κάτι οδυνηρό, κάτι τραγικό. Ειλικρινά στεναχωρήθηκα πολύ», τόνισε η Κατερίνα.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να τοποθετηθεί, στην έναρξη του «Fay’s Time» την Τετάρτη: «Καλημέρα, Fay’s Time χωρίς τη Φαίη, μέρος τρίτο, και έχουμε πολλά θέματα και σήμερα. Πριν δώσω τον λόγο στον Άγγελο θα ήθελα να κάνω μια παράκληση. Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες για μια καρέκλα, ένα πένθος και μια εκπομπή που πρέπει να βγει στον αέρα, ας είμαστε όλοι αγαπημένοι».