MEDIA

Ελένη Μενεγάκη: Έπαθα τέτοια ταραχή όταν είδα τι ήταν γαντζωμένο στο μάτι μου

Ελένη Μενεγάκη: Έπαθα τέτοια ταραχή όταν είδα τι ήταν γαντζωμένο στο μάτι μου

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον τραυματισμό που την οδήγησε στο να λείψει από το χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής της 

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε ξανά στην εκπομπή της «Ελένη», το μεσημέρι της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου, μετά το ατύχημα που έπαθε μια ημέρα πριν.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το περιστατικό τραυματισμού της με μολύβι μακιγιάζ και πως το κανάλι την παρότρυνε να λείψει από την εκπομπή και να μεταφερθεί στον γιατρό.

«Καλά σαν ψέμα μου φαίνεται ότι δεν ήμουν χθες στην εκπομπή. Σαν ψέμα ότι έγινε ό,τι έγινε και σήμερα είμαι εδώ. Πόσο χαίρομαι πρώτον που είμαι εδώ, δεύτερον που είμαστε μαζί και τρίτον που τελικά ήταν κάτι το οποίο μπορούσε να διορθωθεί. Ευτυχώς, έφυγα από εδώ στο παρά πέντε και το μεγάλο μας κανάλι, όχι μου επέτρεψε σχεδόν με παρότρυνε, γιατί είχε να κάνει με το μάτι και με τα μάτια δεν παίζεις όταν κάτι έχει γαντζωθεί μέσα...

Τέλος πάντων, σας ευχαριστώ όλους σας. Να που συνέβη και αυτό και γι' αυτό δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες ούτε να κοροϊδεύουμε. Γιατί όσοι με ξέρουν πολλά χρόνια λένε ότι πάντα τους έλεγα "παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά εγώ ό,τι και να συμβεί να ξέρετε εδώ μέσα θα είμαι, τελευταία θα φύγω. Είναι αυτό που τα βλέπεις όλα για ένα λεπτό και λες αυτό ήτανε. Να προσέχετε και ειδικά εμείς κορίτσια με τα μολύβια, γιατί έτσι έγινε, με τα μολύβια να είμαστε όμορφες και ξαφνικά να σου μπει μια σαν αγκίθα μέσα στο μάτι... τέλος πάντων», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.