MEDIA

«Η Μάγισσα», ο «Έρωτας φυγάς» και οι σκέψεις για τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1

«Η Μάγισσα», ο «Έρωτας φυγάς» και οι σκέψεις για τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1

Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου σκέφτονται τι μέλλει γενέσθαι στην prime time του σταθμού

Ο Φλεβάρης έκανε την εμφάνισή του και είναι μήνας αποφάσεων και διαπραγματεύσεων για αρκετά κανάλια. Έτσι και στο μέτωπο του ΑΝΤ1, οι ιθύνοντες ρίχνουν ιδέες και σκέψεις στο τραπέζι προκειμένου να δουν πώς θα πορευτούν μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς αλλά και την επόμενη σεζόν!

Οι αντενικοί έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη βραδινή ζώνη, που μέχρι τώρα τούς έχει χαρίσει αρκετά χαμόγελα. Η πιο ακριβή παραγωγή μυθοπλασίας, «Η Μάγισσα», έχει αποφέρει καρπούς στους πίνακες τηλεθέασης και κρατά το ενδιαφέρον του κοινού. Το κεφάλαιο «αν θα συνεχιστεί με prequel την επόμενη χρονιά» παραμένει ανοιχτό, καθώς ακόμη δεν έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις. Όπως αναμένεται, μετά το τέλος των φετινών γυρισμάτων, στα μέσα του μήνα, η παραγωγή και ο ΑΝΤ1 θα πρέπει να αποφασίσουν πώς θα πορευτούν. Παράλληλα, η σειρά θα κρατήσει παρέα στο κοινό μέχρι το Πάσχα, καθώς είναι προγραμματισμένα 72 επεισόδια.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα σκέψεις, το κενό αργότερα θα καλυφθεί από τον «Έρωτα Φυγά». Η σειρά εποχής -που μετακινήθηκε από το OPEN στον ΑΝΤ1 και ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματά της στη νέα της ώρα και στέγη- πιθανότατα θα γίνει καθημερινή. Αυτό, μάλιστα, θα αποτελέσει και ένα μεγάλο στοίχημα για το αν θα πάρει το πράσινο φως για του χρόνου και για νέο κύκλο επεισοδίων. Με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 να πιστεύουν στο εν λόγω σενάριο, το πρόσημο είναι θετικό αρκεί φυσικά να υπάρξει και ανταπόκριση στους πίνακες της Nielsen.

Όπως αναφέρει η λαϊκή ρήση «των φρονίμων τα παιδιά… πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»! Έτσι, τα στελέχη έχουν αρχίσει να συζητούν και πράγματα για του χρόνου στο κομμάτι των ριάλιτι σόου. Το «Your Face Sounds Familiar», που τελικά δεν βγήκε φέτος, παραμένει στη λίστα τους όπως και ένας ακόμη κύκλος του «Dragons’ Den».

Το παιχνίδι επιχειρηματικότητας, φέτος, πηγαίνει πολύ καλύτερα από πέρυσι σε τηλεθέαση ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε πρόσφατα: ««Είναι στον ΑΝΤ1. Από εδώ ξεκίνησε, θα παραμείνει εδώ και σίγουρα θα πάμε και για τρίτη σεζόν με εμένα παρουσιαστή. Σε επίπεδο παραγωγής, το πιο πιθανό είναι να κάνω κάτι σε άλλο κανάλι».

Στη φαρέτρα του ΑΝΤ1 παραμένουν και οι «Προδότες», καθώς τα δικαιώματα ανήκουν ακόμη στον σταθμό.