MEDIA

Survivor: Το… γύρισμα της μπιφτέκας, το ξέσπασμα του Σταμάτη και οι νέοι παίκτες

Survivor: Το… γύρισμα της μπιφτέκας, το ξέσπασμα του Σταμάτη και οι νέοι παίκτες

Survivor: Γεμάτο ανατροπές είναι το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor ο Σωτήρης Λαμάι αποφάσισε να παραχωρήσει τη θέση του στον Σταμάτη Ταλαδιανό, με τον αντίπαλό του στη μονομαχία να ξεσπάσει σε κλάματα για την κίνηση του συμπαίκτη του στους Μαχητές.

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση σχολίασαν τις υποψηφιότητές τους, με τους Μαχητές να εκφράζουν την έκπληξή τους που είδαν τους Διάσημους να ψηφίζουν τον Αλέξη Παππά, αλλά και με το... γύρισμα της μπιφτέκας με τις ψήφους στους τραυματίες της ομάδας τους.

Μάλιστα ο Σωτήρης Λαμάι έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από το Survivor από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης των Μαχητών, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok όπου ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξή του, όσο βρισκόταν στο Survivor.

Σε αυτό, είπε: «Καλησπέρα, Αλβανόβλαχος στον Άγιο Δομίνικο. Πήρα αυτά να τα δοκιμάσω, δεν ξέρω τι είναι. Θα πετάξουμε 20 ώρες και αύριο θα είμαστε Αθήνα».

Συνέχισε προσθέτωντας: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους με την καρδιά μου. Δεν έχω ξαναπάρει ποτέ στη ζωή μου τόση αγάπη, δεν ξέρω αν την αξίζω κιόλας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα παραμείνουμε άνθρωποι ό,τι κι αν συμβεί».

Ο Αλέξης νιώθει ότι οι συμπαίκτες τους είναι προκατειλημμένοι σε βάρος του

Στο τελευταίο επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς, θεωρεί πως δεν υστερεί τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο συμβίωσης και πιστεύει ότι τον ψήφισαν, επειδή είναι προκατειλημμένοι μαζί του.

«Πιστεύω ότι η Μαρία κι ο Νίκος σε οποιαδήποτε υποψηφιότητα στο μέλλον, αν κι εφόσον είμαι εδώ, θα συνεχίσουν να ψηφίζουν εμένα, όπως έκαναν από την πρώτη εβδομάδα, για κάποιον λόγο».

Στη συνέχεια, ο παίκτης πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν έχουν δει δείγματα που υστερώ όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ή την καλύβα ή αν έχουν μια προκατάληψη σε σχέση με το όνομα Αλέξης Παππάς, αλλά θεωρώ ότι κάποια στιγμή αυτό θα έπρεπε να αλλάξει και να δουν με διαφορετικό μάτι τι σημαίνει Survivor».

Η μεγάλη είσοδος των νέων παίκτών

Έξι νέοι παίκτες θα μπουν το επόμενο διάστημα, στο Survivor με σκοπό να απογειώσουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα βρεθούν στο παιχνίδι με τον πρώτο να κάνει την αποκάλυψη μέσα από τα social media.

«Το Survivor είναι το σκληρότερο παιχνίδι επιβίωσης που σε φέρνει στα όρια σου σωματικά και πνευματικά. Για αυτό πολλές φορές συμπεριφορές δεν είναι οι αναμενόμενες. Δεν θα μπορούσα να λείπω από το πλέον στρατηγικό Survivor που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Σε ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα Ατζούν» έγραψε.

Στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθεί και η Σταυρούλα, μία παίκτρια που έχει ξεχωρίσει με την αγωνιστικότητά της και με το ότι δεν μασάει τα λόγια της.

Η άφιξή της αναμένεται να φέρει ταραχή σε Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου, καθώς πλέον θα πρέπει να ανταγωνίζονται μία δυνατή γυναίκα με την οποία κατά το παρελθόν είχαν κοντραριστεί.

Όπως ακούστηκε και στην εκπομπή «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ, τα συμβόλαια του Τζέιμς και της Σταυρούλας είναι ίσως τα πιο ακριβά στην ιστορία του «Survivor».

Πληροφορίες θέλουν τους δύο παίκτες να διεκδικούν και να παίρνουν 12.000 ευρώ
την εβδομάδα! Αναμένουμε λοιπόν το πώς θα μοιραστεί ξανά η τράπουλα στον στίβο μάχης, αλλά και τις αντιδράσεις διάσημων και μαχητών όταν δουν Τζέιμς και Σταυρούλα στον Άγιο Δομίνικο.

Μαζί με τους παλιούς survivors, ταξιδεύουν και οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες που θα ενταχθούν στις δύο ομάδες. Συνολικά τρεις παίκτες θα ενισχύσουν την κάθε ομάδα. Πρόκειται για την Κέλλυ Αραούζου, τον Κώστα Βουγιουκλάκη, τον Ανδρέα Δερμιτζάκη και τον Θεόδωρο Τουρκογιώργο.

«Το Survivor είναι το σκληρότερο παιχνίδι επιβίωσης που σε φέρνει στα όρια σου σωματικά και πνευματικά. Για αυτό πολλές φορές συμπεριφορές δεν είναι οι αναμενόμενες. Δεν θα μπορούσα να λείπω από το πλέον στρατηγικό Survivor που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Σε ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα Ατζούν» έγραψε ο James Καφετζής στα social media.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος δεν μπήκε από την αρχή στο Survivor, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Oι τρεις πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες

Πολύς λόγος έχει γίνει για τα ποσά που παίρνουν φέτος οι Διάσημοι στο Survivor και πόσα συγκεντρώνουν στους λογαριασμούς τους κάθε εβδομάδα που περνάει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδονται από στόμα σε στόμα, ο Σάββας Γκέντσογλου, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς είναι αυτοί που παίρνουν τα περισσότερα χρήματα στην ομάδα των επώνυμων. Οι εβδομαδιαίες απολαβές τους φτάνουν τα 10.000 ευρώ ενώ αμέσως μετά ακολουθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου που λαμβάνει 7.000 ευρώ.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ποσά που παίρνουν ανά εβδομαδιαία βάση οι επώνυμοι και ποιος είναι εκείνος που λαμβάνει τα περισσότερα.

Οι Ντάνιελ Νούρκα, Ζωή Ασουμανάκη και ο Παύλος Παπαδόπουλος (όσο έμεινε στο παιχνίδι) παίρνουν σύμφωνα με πληροφορίες 2.000 ευρώ την εβδομάδα. Αυτή είναι και η χαμηλότερη βαθμίδα αμοιβών στην ομάδα.

Λίγο πιο πάνω ο Νίκος Γκάνος, η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά, ο αμείβονται, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, με τα διπλά λεφτά, δηλαδή με 4.000 ευρώ την εβδομάδα.