MEDIA

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Άγγελος Γεωργουδάκη - «Ένιωσα τον εγκέφαλό μου να νεκρώνει»

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Άγγελος Γεωργουδάκη - «Ένιωσα τον εγκέφαλό μου να νεκρώνει»

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης αποχώρησε από το Survivor μετά από δηλητηρίαση και νοσηλεία δύο εβδομάδων

Μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του έδωσε για δύο εβδομάδες ο Άγγελος Γεωργουδάκης ο οποίος είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση από κοράλι και νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα.

Ο παίκτης επέστρεψε στην καλύβα για να ανακοινώσει στους Μαχητές ότι πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Αυτή η τάση για λιποθυμία ακόμα υπάρχει και η ζάλη. Η τοξίνη από το κοράλλι λένε οι γιατροί. Δύο βράδια ένιωσα τον εγκέφαλό μου να νεκρώνει και να μην οξειδώνεται σαν να μην έχουν πατήσει ένεση ευθανασίας. Μου έχει αφήσει μερικά κουσούρια αυτή η ιστορία και ίσως κάνει και μερικούς μήνες να εξασθενήσει»

Ο παίκτης αποκάλυψε ότι έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ανακτήσει τις δυνάμεις του αλλά «εκτός από θέλημα γιατρού είναι και θέλημα Θεού», είπε χαρακτηριστικά για να μην συνεχίσει.

«Θα είμαι εκτός παιχνιδιού. Οι γιατροί αποφάσισαν ότι η τοξίνη δεν με αφήνει να συνεχίσω. Είναι θέμα υγείας. Φοβούνται μην πάθω τίποτα χειρότερο» αποκάλυψε ο παίκτης, λέγοντας στους Μαχητές ότι ήταν μεγάλη ευλογία να «ματώσει» μαζί τους.

«Μεγαλύτερη τραγωδία είναι να θέλει η ψυχή να συνεχίσει και να μην μπορεί το σώμα. Το Survivor ήταν όνειρο ζωής», είπε ο παίκτης λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από την παραλία των Μαχητών.

Ο παίκτης υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στο επόμενο Survivor πιο δυνατός.