MEDIA

Survivor spoiler 05/2: Aυτή η ομάδα κερδίζει την σημερινή ασυλία

Survivor spoiler 05/2: Aυτή η ομάδα κερδίζει την σημερινή ασυλία

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία;

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην 5η εβδομάδα του Survivor 2024. Χθες οι Μαχητές στεναχωρημένοι από την αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι επέστρεψαν στην καλύβα την οποία βρήκαν διαλυμένη από τον καιρό.

Χθες, οι μπλε έκαναν μία πρωτοφανή κίνηση στο συμβούλιο του νησιού κι αντί να ψηφίσουν συμπαίκτη τους ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση έδωσαν όλοι το όνομα της Ζωής Ασουμανάκη που βρίσκεται στην Κόκκινη ομάδα. Μετά τα όσα τους έκανεθεώρησαν πως αυτό είναι το σωστό.

Στο σημερινό 5/2 επεισόδιο η Ζωή θα πρωταγωνιστήσει ξανά, μέχρι να βρεθούν και οι δυο ομάδες στο συμβούλιο του νησιού! Εκεί ο Γιώργος Λιανός θα φροντίσει να ρίξει αλλού τους προβολείς.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής απόψε θα ανακοινώσει πως μπαίνουν νέοι και παλαιοί παίκτες στο παιχνίδι, τόσο για την μπλε όσο και για την κόκκινη ομάδα!

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως πριν οι παίκτες πάνε στο συμβούλιο του νησιού θα παίξουν για την 2η ασυλία. Οι χαμένοι, λοιπόν, θα αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν παίκτη από την ομάδα της ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο σημερινό αγώνα οι Διάσημοι θα κερδίσουν τη 2η ασυλία.

Απειλές στο αγώνισμα

Η Χρύσα μάλιστα τοποθετήθηκε για την παραμονή του Rob στο παιχνίδι... και φάνηκε κάπως έξαλλη λέγοντας ότι κάνει μόνιμα διακοπές.

«Θέλω να φύγει! Έχω κουραστεί! Δηλαδή κουράζομαι! Αυτό το ταξιδιωτικό γραφείο στην Καραϊβική να τον κάνουν σπόνσορα. Δηλαδή, πραγματικά, αν βγει από εδώ μέσα, όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία πάρτε τον και θα κάνει τέλεια τη δουλειά του. Απλά πάει και κάνει διακοπές. Αλήθεια! Σήμερα μαγειρεύαμε και καθόταν σε μια γωνία, έτσι, είχε τα πόδια επάνω και μας έβλεπε».

«Πιο μετά μπαίνει για μπάνιο στη θάλασσα, πάλι παίρνει μια στάση αστερία και κάθεται εκεί σαν τον εσταυρωμένο να επιπλέει στο νερό. Επιπλέει για ένα 45λεπτο και πάλι το ίδιο! Πάλι δηλαδή κάθεται έξω αραχτός! Γκρεμίστηκε η καλύβα, ο Θεός κατέβηκε και ούτε τον συγκίνησε καλέ. Αυτός πραγματικά ήταν ικανός να στρώσει στην παραλία και να κοιμηθεί. Δεν τον ενδιέφερε, δεν παίρνει θέση», πρόσθεσε η παίκτρια.

Ο άγριος καβγάς που είχαν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ασυλίας έφερε αναταραχή.

Συγκεκριμένα, Κόκκινοι και Μπλε στάθηκαν στους πάγκους για να διαχειριστούν τα επόμενα ματσαρίσματα, δυο κουβέντες της μελαχρινής παίκτριας των Διασήμων στάθηκαν ικανές να κάνουν έξαλλο τον Φάνη.

Μετά από έναν αγώνα - παρωδία αυτοί που κέρδισαν την ασυλία ήταν οι «Διάσημοι» με σκορ 10-8.

Πρωτοφανής κίνηση στην ψηφοφορία

Ο κακός χαμός που έγινε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του νησιού.

Η πρώτη ψηφοφορία της ομάδας των μαχητών ήταν άκυρη καθώς όλοι οι παίκτες ψήφισαν τη Ζωή η οποία βρίσκεται στην ομάδα των Διασήμων, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσουν το δικό τους μήνυμα.

«Την προετοιμάζουμε για την επόμενη ασυλία που θα χάσουν οι Κόκκινοι», τόνισαν οι Μαχητές.

Υποψήφιος ο εύκολος στόχος

Στη συνέχεια, οι Μαχητές κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να κρίνουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Οι Μαχητές μίλησαν, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor και για αυτή την εβδομάδα, έιναι ο Rob James Seymour.

Έρχονται νέοι παίκτες

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι παίκτες των Μπλε τα έχουν βάλει με τη Ζωή. Παράλληλα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.