MEDIA

Survivor: «Υποφέρουν» από την πείνα οι Μπλε – Θα δουν απόψε ένα συμπαίκτη τους να αποχωρεί

Survivor: «Υποφέρουν» από την πείνα οι Μπλε – Θα δουν απόψε ένα συμπαίκτη τους να αποχωρεί

Survivor: Τον παίκτη που θα αποχωρήσει θα μάθουν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Το βράδυ της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι οι Μαχητές οι οποίοι συνεχίζουν να χάνουν σερί από τους Διάσημους στα αγωνίσματα επάθλων και ασυλίας και έτσι πεινάνε και νιώθουν ακόμα πιο αδύναμοι να αγωνιστούν την επόμενη μέρα.

Στην καλύβα των Μπλε η Μαριλίνα απολογούνταν που ψήφισε τον Γιάννη γνωρίζοντας ότι ο Ρομπ θα βγει υποψήφιος και έτσι είπε στους συμπαίκτες της ότι δεν νιώθει καλά με αυτό και να την ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα για να αποχωρήσει αφού δεν νιώθει καλά με αυτή την εξέλιξη του εαυτού της.

Μιλώντας στην κάμερα η Μαριλίνα δήλωσε:

«Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι. Πρέπει να ψηφίσει ο ένας τον άλλον. Κάνεις ένα λάθος πέφτουν να σε φάνε. Αλλοιώνεται ο χαρακτήρας μου, δεν μπορώ και μας πέφτει και η ψυχολογία», είπε η παίκτρια

Η Ασημίνα «καρφώνει» και ειρωνεύεται

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Περπατάρη σχολίαζαν οι Διάσημοι στην καλύβα τους λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα ασυλίας με τη Ζωή και την Ασημίνα να καρφώνουν παίκτριες από την Μπλε ομάδα για τον τρόπο στρατηγικής τους.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα των Μαχητών. Δεν έχω λόγια. Έπραξε πάρα πολύ λάθος. Άδικο για τον Γιάννη γιατί πολύ απλά κάποιοι δεν παραδέχονται ότι μπορεί αν είναι και οι αδύναμοι κρίκοι των Μαχητών. Έχει συμβεί επανειλημμένα αυτό και γι’ αυτό κιόλας έφερα το παράδειγμα της Δώρας στο Συμβούλιο», είπε αρχικά η Ασημίνα μιλώντας στην κάμερα.

«Τώρα είμαστε στον ίδιο χώρο και βλέπουμε άλλον έναν δυνατό παίκτη να βγαίνει στον τάκο και αυτό σημαίνει ότι κάποιος από τους Μπλε και συγκεκριμένα η Χρύσα και η Μαριλίνα θέλουν να κρατήσουν μια εβδομάδα παραπάνω στο παιχνίδι για να μην μπουν στη διαδικασία της μονομαχίας και μονομαχήσουν», πρόσθεσε η παίκτρια.

Σάββας Γκέντσογλου για Μαχητές: «Κατάλαβαν πόσο μεγάλο λάθος έκαναν»

Ο Σάββας Γκέντσογλου με τη σειρά του δήλωσε στις κάμερες ότι έκαναν μεγάλο λάθος οι παίκτες που ψήφισαν τον Γιάννη Περπατάρη.

«Καταλάβανε, μέσω της “επίθεσης” που δέχτηκαν απ’ όλους, πόσο μεγάλο λάθος κάνανε, γι’ αυτό τις πείραξε και αν μπορούσαν να αλλάξουν την ψήφο τους θα την αλλάζανε. Μιλάμε τώρα για ένα διάστημα, μια διαφορά 15 λεπτών. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πήρανε μια πολύ βιαστική απόφαση, δεν σκεφτήκανε όλες τις παραμέτρους», είπε στην κάμερα ο Σάββας Γκέντσογλου για τους Μαχητές.

Στο καναβάτσο οι Μπλε

Καθόλου καλή δεν ήταν η εβδομάδα για την ομάδα των «Μαχητών», καθώς αυτοί που κέρδισαν την ασυλία ήταν για ακόμα μια φορά οι «Διάσημοι» με σκορ 10-7.

Υποψήφιος... χωρίς συμβούλιο

Με βάση τους κανονισμούς, ο Φάνης Μπολέτσης, έμαθε πως είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση με αποτέλεσμα, να είναι… αχρείαστο το Συμβούλιο του Νησιού.

Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στο φετινό Survivor, μιας και προβλέπεται από τους νέους κανόνες του παιχνιδιού το φύλο των υποψηφίων να είναι το ίδιο, εάν προκύψουν τρεις σερί ήττες σε μία ομάδα.

«Από χθες, με το που βγήκε ο Γιάννης, ήμουν προετοιμασμένος ότι σε περίπτωση ήττας ή σε περίπτωση που έπαιρναν οι αντίπαλοι τον τίτλο του MVP, καλώς ή κακώς θα είμαι εγώ ο επόμενος υποψήφιος. Πιο πολύ με πείραξε που βγήκε ο Γιάννης παρά εγώ», είπε αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Φάνης Μπολέτσης.

Αυτή την εβδομάδα, η Κατερίνα Δαλάκα αναδείχθηκε MVP αλλά δεν έμεινε μαχητής να ψηφιστεί.

Επέστρεψαν τα παιχνίδια της Καραϊβικής

Από τη στιγμή που δεν είχε συμβούλιο, το πρόγραμμα έπρεπε κάπως να γεμίσει... γι' αυτό και επιστρατεύτηκαν τα παιχνίδια της Καραϊβικής προκειμένου οι παίκτες των δύο ομάδων να χαλαρώσουν.

Σε απόγνωση η μπλε ομάδα

Στο αποψινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τους εξαντλημένους από την πείνα «Μαχητές», να παλεύουν με τους «Διάσημους» για το έπαθλο του φαγητού.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει το κρίσιμο αγώνισμα αποχώρησης, μεταξύ των ανδρών της μπλε ομάδας.