MEDIA

Στέλιος Μάινας: Το spoiler που έδωσε για τον Σασμό - Γιατί δεν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση

Στέλιος Μάινας: Το spoiler που έδωσε για τον Σασμό - Γιατί δεν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση
Glomex

Ο Στέλιος Μάινας μίλησε για την επιτυχημένη σειρά όπου πρωταγωνιστεί δίνοντας ένα μικρό spoiler για τη συνέχεια

Για τον ρόλο του ως «Παύλος Βρουλάκης» στη σειρά «Σασμός» μίλησε ο Στέλιος Μάινας σε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day εξηγώντας παράλληλα τον λόγο για τον οποίο δεν παρακολουθεί ποτέ τον εαυτό του στην τηλεόραση.

«Δεν μου αρέσει ποτέ ο εαυτός μου», είπε, συμπληρώνοντας: «Δεν μου αρέσει έτσι όπως παίζω. Παρακολουθώ φυσικά τη σειρά αλλά όταν παίζω εγώ, πάω στην κουζίνα να βάλω καφέ ή τσάι ή να φάω, αποφεύγω να βλέπω τις σκηνές μου. Η αποτίμηση της αξίας γίνεται μετά θάνατον».

Ο Στέλιος Μάινας αποκάλυψε ότι αρχικά είχε αρνηθεί να μπει στον Σασμό, ωστόσο τελικά είπε το ναι και εντάχθηκε στο καστ ως μέλος της οικογένειας των Βρουλάκηδων. Μάλιστα έδωσε και ένα spoiler όσον αφορά το μέλλον του Παύλου Βρουλάκη στη σειρά του Alpha, λέγοντας ότι θα βρεθεί στη φυλακή.

«Στο Σασμό μένουν πολλά στον αέρα. Μέσα στο οινοποιείο που έχει πάρει ο Παύλος από τον Ευθύμη βρίσκεται κάτι που ενοχοποιεί τον ίδιο τον Παύλο και καταλήγει στα σίδερα μέχρι να διευθετηθεί αυτή η υπόθεση, υπάρχουν πολλές υποθέσεις εκκρεμείς».

«Όταν μου προτάθηκε να μπω στον Σασμό τη δεύτερη χρονιά, επειδή είχα ήδη κλείσει θέατρο, είπα όχι. Ξεκίνησα τη δουλειά με μια επιφύλαξη ότι θα κουραστώ πολύ. Μπαίνοντας στον Σασμό ένιωσα ότι ήμουν σπίτι μου. Με αγκάλιασαν οι άνθωποι. Έχω πάθει πολλές φορές υπερκόπωση… Έχω κόψει το τσιγάρο εδώ και αρκετά χρόνια με καμία αφορμή. Μια μέρα ξύπνησα και είπα, "μάλλον πρέπει να κόψω το τσιγάρο"… Έβλεπα ότι μου κάνει κακό και δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου όπως ήθελα. Κάπνιζα μανιωδώς για πολλά χρόνια», λέει ο αγαπημένος ηθοποιός.