MEDIA

STAR: Με αυτή τη σειρά κάνει την έκπληξη – Τι θα προβάλλεται μετά το «MasterChef»

STAR: Με αυτή τη σειρά κάνει την έκπληξη – Τι θα προβάλλεται μετά το «MasterChef»

Το κανάλι της Κηφισιάς επενδύει στη μυθοπλασία και επιφυλάσσει μία έκπληξη στο κοινό

Το δεύτερο μισό της χρονιάς έχει θετικό πρόσημο για τη βραδινή ζώνη του STAR, αφού το «MasterChef» κρατά την πρωτιά. Τα στελέχη, όμως, δεν έχουν πει ακόμη τον τελευταίο τους λόγο αφού επιφυλάσσουν μία μεγάλη έκπληξη.

Από απόψε και κάθε Πέμπτη, στις 23.15, έρχεται το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις». Η παραγωγή της Cosmote TV του Σωτήρη Τσαφούλια έρχεται να καθηλώσει και να συζητηθεί, όπως συνέβη και με τις προηγούμενες σεζόν.

Στον κύκλο 8 επεισοδίων, ο Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας και πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του. Ωστόσο, μια έκρηξη θα τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς οι Αρχές ζητούν ξανά τη συμβολή του. Τελικά, οι πάντες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών τους! Η Νέμεσις θα έρθει για όλους!

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο (Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE και Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Εθνών στην Ταορμίνα της Ιταλίας) κινηματογραφικό, αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, παραγωγής 2016.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), o Πέτρος Λαγούτης (υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (υπαστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Στον κύκλο επεισοδίων του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» εμφανίζεται η αξέχαστη Μαίρη Χρονοπούλου, στην τελευταία της ερμηνεία και οι καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου.

Στα δύο πρώτα επεισόδια, ενώ η Αθηνά Λυγερού γίνεται η νέα Προϊσταμένη του Ανθρωποκτονιών και ο Δημήτρης Λαΐνης πενθεί για τον χαμό της αγαπημένης του Τόνιας, μια φονική έκρηξη αναγκάζει το Τμήμα να ανασυνταχθεί και να αναλάβει δράση...

Η κρίση στη σχέση του Απόστολου με την Ελένη κλιμακώνεται. Παράλληλα, ενώ η αστυνομία ανακρίνει όσους εμπλέκονται στην έκρηξη, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.