MEDIA

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν - Οι πρώτες τους δηλώσεις

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν - Οι πρώτες τους δηλώσεις

Οι πρώτες δηλώσεις των τριών νέων παικτών που μπαίνουν στο Survivor

Από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο παιχνίδι θα δούμε τους νέους παίκτες που εδώ και μέρες έχει ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός. Εκτός λοιπόν από την Σταυρούλα Χρυσαείδη και τον Τζέιμς Καφετζή ακόμα τρία άτομα θα «εισβάλλουν» στις ομάδες. Πρόκειται για τους Θανάση Τουρκογεώργο, Έλενα Αμανατίδου και Κώστα Βουγιουκαλάκη.

Οι τρεις νέοι παίκτες έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή «Fay’s Time».

«Αισθάνομαι χαρούμενος, ενθουσιασμένος και ανυπομονώ. Δεν ξέρω σε ποια ομάδα θα είμαι, αλλά με τα κορίτσια της μπλε ομάδας δεν θα είμαι και τόσο φιλικός. Θα ήθελα να κοντραριστώ με τον Σάββα στον στίβο μάχης. Είμαι απλός, λιτός και απέριττος», είπε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

«Έχω τεράστια αγωνία και λίγος άγχος για το άγνωστο. Πάντα ήθελα να πάω στο Survivor. Μου άρεσε που το έβλεπα, ζήλευα τις πίστες. Όταν χτύπησα το τηλέφωνο και μου είπαν ότι με πήραν, έπαθα σοκ. Ο μπαμπάς μου τρελάθηκε γιατί είναι φανατικός. Θα ήθελα να ανταγωνιστώ τη Δαλάκα κι ας χάσω. Είμαι υπομονετική και έχω αξιοπρέπεια», δήλωσε η Έλενα Αμαναντίδου.

«Δεν έχω καθόλου άγχος, είμαι πολύ cool, πανέτοιμος. Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο είπα ότι με πήραν ήταν η μητέρα μου. Την Ασημίνα δεν μπορώ, δεν ξέρω αν θα τα πήγαινα καλά μαζί της. Θέλω να κοντράρομαι με καλούς αγωνιστικά παίκτες. Είμαι δυναμικός, ειλικρινής και πεισματάρης», ανέφερε ο νέος παίκτης, Κώστας Βουγιουκαλάκης.